Beoordelingen van De Bengel Veldhoven

Recente recensies van De Bengel Veldhoven

5 sterren na 345 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

De sparrips waren lekker mals de frietjes vindt ik wat minder slappe friet en weinig sausje er bij en zeker als je voor vier personen besteld hebt

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een kinderfriet met kroket besteld. De kroket was helemaal door de verpakking gegaan. En de doos eronder was ook al aan het smelten.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Had hamburger was niet lekker super vast en droog jammer ging zo de klikko in Maar goed de rest van de bestelling was goed

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Gelukkig was de hoeveelheid friet genoeg voor twee, want de bestelling was met friet en stokbrood geleverd in plaats van twee porties friet.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling netjes op tijd klaar. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling klaar op gereserveerde tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas nog nooit zo slecht een bestelling afgehaald. We zijn groot fan van de Bengel, maar als het druk is bij jullie, gaat echt de kwaliteit van het eten en de hoeveelheid die jullie geven naar beneden. Er lag bijna geen salade onder de maaltijdsalade de bengel. De kip was niet zacht maar stug. De biefstuk was volledig doorbakken en niet medium zoals besteld. Het cadeautje bij het kindermenu weer vergeten. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte prima, maar in het menu staat gepelde gamba’s (reden waarom ik voor de gamba’s koos) , maar ze bleken dus niet gepeld te zijn. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor 8 personen. 1 Menu echter helaas foutief geleverd. Wordt volgende keer hersteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer super! En foutje van de vorige keer was helemaal top opgelost!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Slecht kruiden boter bij stokbrood vergeten . En heel weinig salade . Terwijl ik een carpaccio salade had besteld niet alleen carpaccio . Normaal is het altyd goed . Maar gisteren was gewoon een knoei boel. Sonde van me geld.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was van smaak heel lekker alleen het vlees was snel koud verder hartstikke lekker

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De lunch was weer heerlijk, we hebben het afgehaald en toen thuis gezellig opgegeten, en het was weer geweldig, net als altijd!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima spare ribs. Enig minpuntje (zoals ik al eerder aangaf), dat je 0,25 moet betalen om online te bestellen. Vind ik niet netjes. Laat mij dan gewoon in het restaurant betalen, heb ik er geen last van.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Service Top! Tip: door de warmte (van de overheerlijke kip😊) was de sla niet meer krokant, maar juist slap. Misschien een idee om de kip apart te verpakken, zodat de klant die zelf aan de salade Kan toevoegen. Verder heerlijke smaak!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten. Meer dan voldoende. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden gebruik gemaakt van de afhaal-mogelijkheid. Eten stond netjes optijd klaar en was heerlijk! Warm, mals en ruime portie. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was genoeg. Maar helaas waren de spareribs vandaag zeer droog. Was niet fijn eten.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas kan ik niet 5 sterren geven, omdat jullie gewone frietjes bij het kindermenu hebben gedaan en niet de specifiek erbij gevraagde Cajun frietjes. Maar Verder altijd tevreden.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

goed verzorgd! lekker gegeten, was nog goed warm toen we thuis waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd tevreden over de kwaliteit alleen is het helaas alweer mis gegaan met de Cajun frietjes deze kreeg ik ipv de gewone frietjes. Misschien een klein opmerking maar niet volgens de bestelling. Voor de rest allemaal dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was gewoon super alles netjes verpakt en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sauzen prima salade thuis uit eten 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt klasse het afhaaldiner, van goede kwaliteit, keurig op tijd. Heerlijk gedineerd thuis op mijn 65e verjaardag. Wij hebben ervan genoten. Chapeau!!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

ik vond het wat tegenvallen, het vispannetje was veel te veel kaas, bijna 1 grote klomp geworden. De tong zat niets aan groentes bij, ook was de vis erg slap geworden er zat geen korstje meer op van het bakken, de gamba's waren OK en gelukkig wel wat groentes. De hoeveelheid salade was overweldigend veel, gewoon te veel. En ook bij de voorgerechten was er weer een giga hoeveelheid sla. Wat ik prettig zou vinden is dat er een stickertje op de sausen zou zitten om te weten wat het is (en dan ook waar het bij hoort) De scampi's en het visserspalet waren OK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer erg lekker en weer goed verzorgd. top.....

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Niks op aan te merken. Alles was heerlijk!!!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk, zoals altijd!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg goed en we hebben van genoten.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was goed zoals we gewend zijn, mocht echter wat warmer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. We hebben afgehaald en thuis gegeten. Goed verpakt zodat het warm bleef. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, vriendelijk personeel. Alleen jammer dat we cajun frites hadden gekregen ipv de bestelde gewone frites.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben met 4 man zeer genoten van het afhaalmenu. Zag er zeer verzorgd uit. Het was zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Al voor de 2e keer in korte tijd besteld. Bestelling staat op tijd klaar en heerlijk eten!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt weer heerlijk en perfect! Spareribs ouderwets lekker, alles warm en meer dan genoeg. Bestellen binnenkort weer

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, alleen vond ik de hoeveelheid friet bij de kids menu erg weinig. Terwijl ik wel per menu bijna €7 moet betalen

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag weer genoten van heerlijke salade!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heel erg genoten van ons etentje op (eigen) terras :)

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Dat was lang geleden! Maar weer heerlijk gegeten! Top!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was harstikken lekker iedereen was heel te vreden waren met 7 man

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit .vriendelijk ontvangst en goed op tijd klaar. Minpuntje bij de maaltijd salade was cajun friet besteld deze was verwisseld met stokbrood. Grtjs Wout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed en veel. Elke keer top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!! Ook een steuntje voor jullie om online te bestellen in deze roerige tijd.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens bestelling bereid. Heel lekker. Geen opmerkingen

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima gegeten bij De Bengel, ook op deze manier weer prima in orde! Mooi op tijd en alles lekker warm. Top!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, lekkere spareribs. Netjes geregeld met ophalen.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal heerlijk, niks op aan te merken. TOP

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super bedankt voor jullie medewerking! Geserveerd op bord voor onze trouwdag en een leuk kaartje erbij!!! Een klein gebaar, maar een groot genot. De salades waren heerlijk!! Hartelijk dank......groetjes van zeer tevreden klanten!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste spareribs in de regio.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd! Vers . Aanrader! 👍

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd waren de spareribs weer heerlijk. Alleen vreemd dat je bij betalen ineens transactiekosten moet betalen. Als je in het restaurant eet of haalt, was dat nooit.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs gehad, perfect gaar. Lekkere friet erbij en alles in goede porties! Super!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

wij waren dik te vreden alles was lekker en voldoende En het is zeker voor herhaling vatbaar En zeker in deze tijd een oplossing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en zeer royale porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en top geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd waren de spareribs en de zalm weer lekker bereid. Op het bestelformulier had ik bij "Opmerkingen" vermeld of de frites voor mijn vrouw iets minder hard gebakken konden worden. Reden daarvoor is dat zij tijdelijk geen boventanden heeft. Was men vergeten, zodat het etentje in duigen viel. Jammer !! Kan gebeuren zoiets, maar toch. Met vriendelijke groet, Tom de Vos Veldhoven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer in deze coronatijd een bestelling geplaatst bij restaurant "De Bengel". Dit zal zeker niet de laatste keer zijn; prima service, keurig op tijd het eten klaar en de smaak was voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. De spareribs waren helaas lauw en iets te droog. Vlees viel wel lekker van bot.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top vooral de spare ribs top

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zoals we gewend zijn van de Bengel! Super lekker gegeten en snel klaar!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd. Héél lekker. Het eten was nog goed warm, ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar. Complimenten. Top!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke afhaalmenu’s gehad van de Bengel. Zeker een aanrader!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer kei lekker

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker maar wel anders dan vorige keer. De sate was minder. Satésaus anders. Minder friet. Maar 1x sausje. Vorige keer 2setjes. Saus van snitzel zat niet apart in een bakje en de medaillons waren en beetje droog. Vorige keer dus heel enthousiast. Nu iets minder

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs zoals altijd. Zelfs in Coronatijd een glimlach van het personeel. Top!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten, geweldig team! Dank jullie wel, heel leuk en attent!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. Alleen de sauzen van stroganof en champignonnensaus.doen jullie nu bij het vlees.dat is geen succes.mijn tafelkleden zaten helemaal onder de saus.want de saus loopt er langs de bakken af!!wat jullie 2 weken terug wel deden de saus in apartebakjes met deksel afgeslotenwas veel beter

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn bij het uit eten. Grote porties. Je kiest een afhaaltijd en dan staat het ook echt klaar. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kruidenboter was niet als vanouds. Recentelijk aangepast? Beduidend minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima, Thuis alles nog warm. prettige bnediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hamburger Bengel besteld. Qua opmaak meer verwacht dan alleen de hamburger op een Italiaanse bol. De spare rib waren goed van smaak en goed warm. Friet was goed heet en knapperig. Het afhalen is goed gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar. Het was lekker en zag er netjes ingepakt uit. Enige minpunt erg weinig frietjes voor 4 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, zoals altijd😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kreeg plaatsvervangende schaamte bij het zien van de gebakken gambas in knoflook.. 4 stuks voor 11,60€ in een grote bak. Los, zonder ook maar iets er bij. Totaal niet in verhouding ook met de garnalenspiesjes deze hadden voor een schappelijkere prijs 2 volle spiesjes, 2 sausjes, sla en wat groenten. Zoals het hoort wanneer je bij een restaurant besteld! Tip om hier echt wat mee te doen. Ik neem aan dat wanneer je het in het restaurant zelf besteld ook niet zo los op een groot bord krijgt.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De tweede keer dat we hier biefstuk hebben besteld, deze keer viel het wat tegen, biefstuk was wat te taai en iets te doorbakken. Zijn geld deze keer niet waard en we hadden hem aan tafel niet geaccepteerd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

alleen de saus graag weer in een afsluitbaar bakje graag. Dit is normaal altijd wel zo geweest. Verder was alles goed.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijden waren heerlijk! Advies bij biefstuk: klant keuze geven uit rare,medium of well done De Biefstuk die wij hadden besteld hadden was well done terwijl wij liever rare hebben.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

👍🏻

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling geplaatst gisteren, alles perfect in orde (op 1x varkenshaassate ipv kipsate na). Maar het was heerlijk en alles goed warm en verzorgd! Toppie 😄

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en altijd vriendelijke mensen bij de Bengel. Top!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het enige wat je mist bij dit afhaalpakket is de gezellige sfeer in het restaurant, want het eten is zoals altijd perfect en smaakvol.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Qua eten geen problemen. Bijna alles was goed. Alleen de burger was wat saai want er zat helemaal geen sla of zoiets op alleen een broodje en saus en vlees. Verder op een persoonlijke noot vond ik het wel wat duur want heb het gevoel dat het de normale prijzen zijn maar dat je toch minder krijgt. Maar dat gevoel had ik. Niet dat de kwaliteit niet goed was.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs en gambas. Gewoon weer prima.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goede kwaliteit. Gereed op moment van afspraak

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

goed verzorgd en voldoende prima van smaak

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar en zoals gebruikelijk super lekker ! Bedank voor het felicitatie kaartje voor mijn zoon !

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was op tijd, en keurig ingepakt. Helaas vind ik de salade minimaal qua groente, het was voldoende lekkere kip maar de rest Vd salade was fantasie loos. De veg hamburger was ook lekker maar ook te weinig aangekleed.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zelfde kwaliteit als daar in het restaurant Zeer tevreden

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, voor de eerste keer thuis. Maar net zo lekker. Bedankt Bengel!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, goed warm, mooi verpakt, goede hoeveelheden

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het reserveren ging makkelijk en soepel.. jet afhalen ook prima en het eten was heerlijk. De spareribs en chocolademousse. Moet wel zeggen dat ik de mousse eigenlijk belachelijk duur vind.. we hadden er 2 besteld. Wilde eigenlijk 3 stuks. Maar dat werd te gortig dan qua prijs. Groetjes

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gebruik gemaakt van online bestellen en het was echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en warm! De schnitzel is echt een aanrader! Heerlijk mals en niet TE gepaneerd, wij gaan hier zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gerechten,goede bediening, keurig op tijd.Kleine teleurstelling van mijn kleinzoon ,de verrassing zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas moesten we eerst het hoofdgerecht eten, anders koud! Is wel logisch bij afhalen! De zal, was ietsjes te lang gegaard, verder niets dan lof, frieten waren heerlijk! De saté prima van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect diner, stond keurig op tijd klaar en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar, alles goed geregeld rondom het afhalen, complimenten! Eten was bijzonder lekker en nog heel goed warm. We hebben heerlijk gesmuld!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wasniet erg warm meer terwijl afstand tot huis redelijk klein is. We spareribs waren wat aan de droge kant en we zijn gewend dat er drie porties in een bestelling zitten dit was helaas niet het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke varkenshaas medaillon en sate gegeten met daarbij salade en sauzen, allemaal keurig verzorgd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Allereerst het eten is prima. Alleen hadden we bij drie bestellingen gewone frietjes besteld en bij drie gerechten Cajun frietjes. We hebben alleen Cajun frietjes gekregen. Er was drie keer een combinatie van spareribs besteld dus pittig en zoet. 1 portie was inderdaad de combi en twee porties alleen zoet. Jammer dat het niet klopte zoals we besteld hadden. Groetjes Eugenie.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal is de salade super. Deze keer vond ik het niet echt zo. Het was een natte bedoeling jammer.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig volgens richtlijnen geholpen. Netjes een mail ontvangen met tijd waarop het eten gehaald kon worden

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was te door gegaard en daardoor taaier. Salade is prima. Kruiden op de friet erg ongelijkmatig verdeeld.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heeeerlijk

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk malse bavette. Frietjes krokanter dan gemiddeld wanneer je het mee naar huis neemt. Ruime porties

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

slechte harde kleine stukjes friet de rest was goed

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed. Moest alleen een keer terug omdat de salades er niet bij zaten. Maar dat werd netjes opgelost met wat extra's.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, lekker en zeker voldoende

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld in deze moeilijke tijd. mooi op tijd alles klaar en nog iets extra erbij gekregen. SUPER

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en beter in gepakt als de vorige keer blijft het beter warm moet toch 13min.rijden

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld in deze Corona tijd ! En Altijd vriendelijk. Er zou misschien een oplossing kunnen komen voor de 1e deur bij binnenkomst dat je die niet aan hoeft te raken.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon super!! Heerlijk eten wat ook tijdens afhalen zijn kwaliteit niet verliest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon simpelweg UITSTEKEND! Een dikke 10 En natuurlijk zoals vele jaren lang voor herhaling vatbaar, we laten ze in deze moeilijke tijden niet in de steek. Tot de volgende keer, Met vriendelijke groet Marc Ahsmann

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en bestelling was exact op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed, het smaakte als vanouds. De porties waren wel enorm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, voldoende en warm. Tevreden over de levering, beveel ik aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een biefstuk besteld en in het opmerkingen veld gezet dat die doorbakken moest worden( bbq style) toen wij aan het eten begonnen was de biefstuk nog heel erg rood van binnen en die hebben wij zelf nog moeten thuis moeten bakken.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld met afhalen..afhalen..we hadden 2 keer mixed grill maar was veel minder dan gewend echt hele kleine stukjes vlees en friet hadden we met en zonder kruiden die zaten bij elkaar. En ook dit was weinig.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijd stond het netjes klaar! En heerlijk gegeten, goede service!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed alles netjes op tijd klaar

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk geholpen en erg lekker gegeten! Hopelijk snel weer eens in het restaurant...

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed lekker en warm, alleen de friet was echt te weinib

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De afhaal is top geregeld in de corona tijd. Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk ontvangen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed eten, bedankt

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Bengelburger miste wat ingredienten denk ik, bestond enkel uit broodje + burger. Spareribs + friet waren prima!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alsof je thuis uit eten bent, lekkere sla erbij, drie verschillende sausjes, lekker gekruide frietjes en net als bij de Bengel de heerlijke spareribs. Wat heel lief was was de groet op het kaartje, kleine attenties zeggen heel veel.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zijn de spareribs goed en smakelijk bereid , frites cajun prima gebakken. En het persoonlijke kaartje enorm attent!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Wel wat weinig frietjes

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker! (wel minder friet dan de vorige keer dus was net genoeg)

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en vooral genoeg. Vulde goed onze trek! En heerlijke toetjes.. Echt genoten!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze online bestelling smaakte heerlijk. Ophalen verloopt ook erg vriendelijk, goede en vriendelijke service!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op 29 april in de ochtend online besteld. Er was nog genoeg keuze qua tijd en via ideal betaald. Het ophalen ging super. Op mijn tijd was ik de enige klant en was mijn eten net klaar. Tasje mee en alles volgens de regels van het RIVM. En dan het eten: goed warm en heerlijk. Alles top. Fijn dat het tijdens de corona crisis zo makkelijk ging met bestellen, betalen en ophalen.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was smakelijk en voldoende!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zoals altijd prima. Maar door de bakjes heb je toch het idee dat je shoarma hebt gehaald ipv bij de Bengel. Ik vind het dan ook duur betaald. Ik wacht wel weer tot jullie weer open zijn dan komen we graag weer bij jullie eten!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd grote fan geweest van jullie spareribs. Helaas bleek het minder als normaal en waren ze ook niet zo mals als anders. De spareribs waren ook een beetje koud.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik was aangenaam verrast door het kaartje wat bij de bestelling zat. Het eten was minder dan ik gewend ben van jullie, niet echt warm en de spare ribs niet zo mals als anders

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker afhaal menu. 2 x spareribs 2 x sate en 1 x snitzel met pepersaus. Lekker salade en meer dan voldoende frietjes!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

1ste keer gehaald, perfect op tijd klaar en de kwaliteit doet niet onder van normaal👌🏻 Wij hebben heerlijk gegeten en mijn zoontje heeft ook nog eens een leuk speeltje! Bedankt en zeker tot een volgende keer

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het etten was heerlijk. En het bestellen en ophalen is super handig. In 1 woord TOP

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben super lekker gegeten. Alles was mooi en netjes verpakt. We zijn niks tekort gekomen

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Met Koningsdag eten besteld. Erg lekker en goed warm. Spareribs zijn top! Alleen pittig was niet echt pittig.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

prima eten en op tijd geregeld! Jammer dat bleek dat, na betaling, € 0,25 transactiekosten in rekening werden gebracht. Gaat niet om t geld, maar geef dit vooraf aan. Én ook: we willen de lokale ondernemer steunen, maar ga dan niet extra kosten in rekening brengen... Verder top-plek om te eten!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig op tijd af kunnen halen en het geheel zag er keurig verzorgd uit. Thuisgekomen hebben we er heerlijk van gesmuld. De warme gerechten waren vanzelfsprekend niet héél warm meer, maar het heeft er niet minder om gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar en ... een aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Bengel. We hebben ontzettend lekker gegeten en het was natuurlijk weer veel te veel ;) Ga zo door en keep or safe!!! Groetjes Claudia

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten Tot de volgende keer

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, makkelijk bestellen en betalen en het eten was van goede kwaliteit.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en ook netjes verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Mij ossenhaas was niet warm een kleine tip doe hem in de aluminium folie de rest was heerlijk

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten voldeed zeker aan de verwachting. Net zoals we van jullie gewend zijn in het restaurant. Het tijdstip van afhalen klopte precies! En nu maar hopen dat deze ellende voor jullie en ons zo snel als mogelijk voorbij mag gaan. Wij zullen zeker nog bij jullie bestellen en wensen jullie veel succes!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Normaal eten wij in jullie restaurant, nu niet mogelijk dus afgehaald. Dit is top geregeld! Zoals we gewend zijn; lekker eten, vriendelijk personeel, top service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service. Ook mooie porties eten. Kindjes blij met de verrassing bij menu echt leuk in deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten op de bestelde tijd stond het eten klaar, maar volgens mij was het eten al even klaar toen we het op kwamen halen, was niet echt warm meer...

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online een bavette en visschotel besteld. Alles stond keurig op tijd klaar. Heetlijk gegeten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit vond ik het erg duur ... weinig saus . Gewone simpele sla. Spareribs goed . Maar ik vergelijk met hertog Jan in Veghel. Daar krijg je ipv sla rauwkost o.a met pasta . En 6 euro goedkoper , was nu bijna 80 euro kwijt ....

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, op de afgesproken tijd klaar en alles mooi compleet. Voor herhaling vatbaar!! (:

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken! Veel super malse spare ribs, veel frietjes en genoeg sausjes erbij. 5 sterren!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst kon tijdstip kiezen om op te halen. Op tijdstip stond bestelling klaar. Perfect geregeld. Mis alleen de sfeer van uit eten gaan. Maar ja het is niet anders in deze bizarre tijd. Bengel top dat jullie een afhaal mogelijkheid hebben.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zoals altijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was warm en de biefstuk goed gebakken. Lekker gegeten.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs, Cajun frites en chocolade taart waren zoals gewoonlijk super lekker. Ik vond het alleen heel erg jammer dat er over de kleine salade zo goed als geen dressing zat. Die is normaal namelijk ook erg lekker.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals afgesproken netjes op tijd gereed. Maaltijd was goed op temperatuur en voldoende. Zeer vriendelijke bediening en een persoonlijk geschreven kaartje bij de verpakking was erg leuk. Alleen hopen we dat we de Bengel weer ouderwets kunnen bezoeken. Toch goed opgelost zo 👌

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel en lekker eten!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben een reguliere klant van Bengel Veldhoven,dus ik weet wat ik kan verwachten van spareribs. Jammer genoeg waren bij deze bestelling, van 2 porties sparibs, niet allemaal mals. 2 stuks waren niet mals en zeer moeilijk van het bot te verwijderen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en het ophalen was in deze gekke tijd zeer goed geregeld.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede website kwaliteit van eten goed goede service 👍

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vriendelijk, snel, perfect

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog lekker warm en krokant. Zeer goed!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna dezelfde kwaliteit als dat je het in het restaurant eet! Heerlijke warme friet, goede porties en kwaliteit. We hebben nu 2x eten opgehaald en deze keer was helaas mijn kip in de salade koud. Vorige x wel warm en dat was net iets lekkerder. Maar we blijven zeker komen tot we weer binnen mogen komen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service om af te halen. Vegaburger mag persoonlijk ook een enkele zijn met wat meer sla etc in plaats van dubbele schijf erop. Daar wordt t te machtig en droog van. Tip: prijzen beetje aanpassen naar afhaal ipv restaurant dan denk ik dat meer mensen zullen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en kwaliteit. Deze keer was alleen de salade echt oud (alle 3 de bakjes)

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk zeker voor herhaling vat baar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals gewoonlijk :)

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker ! Alleen weinig dressing op de salade !😏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voor ons de eerste keer dat we bij de bengel hebben besteld en het was helemaal top , heb helemaal niks om te verbeteren , super goed 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

prima service. het eten was zoals gewoonlijk weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald Sparibsmenu smaakt erg goed en blijft goed warm. Aanrader!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde menu was voldoende en goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal eten,zo wil ik iedere dag wel eten.ondanks het afhalen en thuis eten was in een woord geweldig en ruim voldoende,dit is echt voor herhaling vatbaar, ik zou zeggen TOT ZIENS 11111

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer afgehaald normaal maken we gebruik van het restaurant. Is ons uitstekend bevallen, goed ingepakt en stevige papieren tas. Gerechten als vanouds uitstekend, vistrio en Argentijnse ossenhaas. Tomatensoep vooraf, alleen de frites waren te doorbakken, dit gebeurt in het restaurant ook vaak!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten is altijd super goed en lekker ook super vriendelijk personeel jullie zijn toppers tot snel

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat wij een bestelling online plaatste bij jullie. Het was supergoed geregeld. Veilige afstand, snel , vriendelijk en vooral kei lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Succes!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De afhaalservice levert prima producten die goed op smaak zijn. Net of je in het restaurant eet. Verse salade, heerlijke spareribs en krokante schnitzel. Kortom, gaan we zeker nog eens doen!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook bij jullie prima gegeten. We bestellen iedere vrijdag bij een restaurant in Veldhoven om op die manier ervoor te zorgen dat als alles weer normaal wordt, jullie er nog zijn om weer gezellig uit eten te kunnen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super geregeld met prima bestelsysteem

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We wilden graag uiteten maarja dat gaat nu helaas niet. Thuis overdreven de tafel gedekt met jullie gerechtje! Dankjewel :)

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De hele procedure werkt prima, van manier van bestellen, betalen en tijdstip van ophalen. De kwaliteit doet niet onder voor 't oude vertrouwde restaurant. Aanrader!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Prima verzorgd !

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals we gewend zijn bij jullie. Bestelling meegeven aan juiste klant verdient wel enige aandacht.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goddelijke spareribs en saté! Ook de frietjes waren nog zalig krokant. Ik zeg niks meer aan doen behalve lekker op eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd waren de Spare-Ribs weer heerlijk 😎👍

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is gecanceld.was te vroeg met bestellen.geld word terug gestort. Zaterdag nieuwe bestelling.gr.jan

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!! Meer als voldoende en super mals vlees

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en grote porties!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, perfect getimed en het smaakte heerlijk. Klein puntje van kritiek, de dressing op de salade was missing.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker, echt genieten

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker en veel. Moest ongeveer 10 minuten rijden voordat ik thuis was maar eten smaakte nog steeds goed en was lekker warm. Veel sausjes erbij en ruime hoeveelheid stikbrood en cajun friet erbij. Top!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

En het was weer super lekker En voldoende friet erbij Want dat is niet overal zo Ga zo door👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! De frietjes waren apart verpakt en waren lekker knapperig. Het toetje was ook heerlijk Ik heb 2 weken geleden bij Ludiek besteld dat viel tegen. Maar dat was bij jullie absoluut niet het geval! Bij jullie was alles apart verpakt dat was super. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super! Alles goed geregeld, precies op het tijdstip klaar. En het eten was heerlijk. Thuis opgegeten, maar leek net alsof ik in het restaurant aan het eten was, zo lekker. Ook grote hoeveelheid eten, we hebben nog over voor morgen. Een aanrader en bedankt voor het lekkere eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Spareribs lekker warm. Frites koelde wel snel af

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip van de maaltijdsalade was minder lekker dan normaal en het hamburgerbroodje was wat taai. Wellicht volgende keer toch maar weer spareribs.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van ons voorgerecht en hoofdgerecht!! De scampi’s en garnalen waren goed, het vlees mals en ook de tortilla was erg lekker. Goeie porties en goed verzorgd! Fijn dat we in deze tijd toch konden genieten van jullie lekkere gerechten. Het was top!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is net zo goed als dat je in het restaurant eet. Ook nog goed warm. Complimenten

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Door n misverstand de verkeerde tijd . Heel fijn opgelost. En saté bengel was heerlijk.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker uit eten thuis

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer super lekker!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, precies zoals we van jullie gewend zijn maar dan thuis.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is van prima kwaliteit. Mooie oplossing in deze tijd

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed verzorgd, zelfs opfrisdoekjes erbij. Mijn vriend had Navette. Zeer mooi stukje vlees met een heerlijke saus. 2 kinderemenuutjes voor de kinderen met een leuk speelgoedje en zelf een heerlijke salalde. We hebben genoten!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Top service bestellen, ophalen en smullen maar.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Fijn dat De Bengel open is voor afhalen in deze coronatijd. Bedankt!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld en bij jullie opgehaald i.v.m. het Corona gebeuren. En het was heel erg lekker! En vooral ook vers. Ik denk dat jullie er goed aan doen om niet te bezorgen. Het eten is dan soms misschien wat minder warm en vers. Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en snel klaar! Bedankt voor de service

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het proces van bestellen en ophalen verliep voortreffelijk. De hamburgers vonden wij enerzijds teveel vlees bevatten en anderszijds karig belegd met extra’s. De friet en de salade waren daarentegen perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De afhaal is super goed geregeld en natuurlijk lekker eten, wat we gewend zijn bij de Bengel :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

2 x Maaltijdsalade Bengel besteld maar er zat weinig salade in de plastic bak. Wel veel friet erbij maar voor 16.50 per salade teveel betaald voor wat we kregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Alleen jammer dat als je bij je biefstuk champignon roomsaus besteld en er ook extra voor betaald, je dan stroganoffsaus krijgt. Verder was het prima.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was even zoeken op internet naar bestelling online, zal met leeftijd te maken hebben😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd gehad! Zelfs de salade zat erbij!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd geweldig. We wonen wat ver vh restaurant dus het eten was niet erg warm meer. Dat kun je de Bengel niet aanrekenen. De Bengel in Veldhoven vinden wij beter dan Bengel in Eindhoven dus vandaar onze keus voor Veldhoven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heel lekker 👍🏼

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Fijn dat het zo kan! Uit eten smaakt toch altijd lekkerder maar dat we nu thuis toch van De Bengel kunnen genieten (vandaag heerlijke spare ribs en Louisina Chickenbreast) is een goed alternatief! Zullen we vaker gebruik van maken.... tot we weer mogen komen eten! Heel veel succes in deze moeilijke tijd!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk ! We hadden spare ribs besteld ... zijn altijd lekker daar.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs! De friet was precies zoals we hadden gehoopt. Knapperig & vers.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakt heerlijk, zoals verwacht.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super heerlijk en stipt op tijd klaar Bedankt tot snel

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat er bij de schnitzel de champignonsaus NIET bij!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, prima spareribs! Tips ter verbetering: - vermeld dat er standaard salade bij een hoofdgerecht zit - de porties friet waren echt heel groot, de helft was ook genoeg geweest.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, de voorschriften werden goed nageleefd .Heel goed ! Het eten was nog lekker warm . We hebben heerlijk gegeten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima cyaan friet heerlijke salade, top!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alsof we bij jullie aan tafel zaten. Bedankt en we komen zeker weer. Succes in de deze barre tijden

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar. Vlees en frites lekker. Salade vrij smakeloos en slap.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs, vielen zo van het bot en alles was nog lekker warm! Als horeca medewerkers steun je elkaar nu!! Succes & stay safe!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal Top!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere spareribs. (Zoals we gewend zijn). Helemaal compleet en perfect op tijd klaar en helemaal warm thuis op bord. Top!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker, vooral de maaltijdsal ade met de kip. Fijn dat je een vaste ophaaltijd kunt inplannen en dat het eten klaar staat als je het op komt halen.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond op tijd klaar en was zoals we gewend zijn "bengel-achtig" lekker!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en super gegeten, zoals altijd! Zeker een aanrader

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, op tijd en kwaliteit is goed. Super om af te halen

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed geregeld hoe het afhalen nu gaat rekening houdend met de maatregelen omtrent corona en wij hadden heerlijk eten en steunen de lokale ondernemer in deze tijd.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Iedereen vond het lekker. We hebben ook alles op.Porties en presentatie zijn matig.Vooral voor 4 personen erg weinig frites. Maar zoals aangegeven erg lekker.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk, heerlijk.. niets op aan te merken!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg goed, net zoals gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spare ribs gegeten! Lekker vers en goed geregeld met het afhalen en dat ondanks de corona crisis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en service waren prima in orde. Ik wilde hiermee de bengel steunen. Wil graag dat jullie na deze crisis nog bestaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedankt, was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!! Nu netjes opgelost ivm covid 19 virus. Complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goed bij de bengel, zelfs het afhalen! Het was nog heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk alleen jammer dat het niet warm was iets later inpakken en rekening houden dat de mensen stukje moeten rijden wij minuten

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon of dat we in het restaurant aan het eten waren. Jammer dat ze in Eindhoven en nuenen dit niet waardoor de frietjes slap waren geworden omdat we een stukje moeten rijden. Maar ze smaakten nog goed. Zeker aan te bevelen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd! Alleen hopen wij snel weer bij jullie aan tafel te mogen schuiven. 😉.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en prima geregeld met afhalen in deze rare tijd...

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor goede prijs.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn zeg die afhaal service! Zelfde kwaliteit als altijd!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zeg 5 sterren! Op het afgesproken tijd klaar! En ondanks deze tijd zijn ze vriendelijk! Super lekker was het weer tot de volgende keer!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles top gegaan en lekker gegeten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles erop en eraan. Echt De Bengel. Alleen veeeel te zout.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoend en lekkere eten alleen jammer dat jullie het eten niet verpakken met aluminum folie. De verpakking die jullie nu gebruiken houd het eten niet extra warm . Dank voor de afhaal service. TOP!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Zelfs nu in deze tijd heerlijk thuis gegeten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Het eten was klaar toen ik aan kwam. Ik kreeg complimenten over het feit dat ik alleen was komen afhalen, lijkt me ook de bedoeling in deze tijd! Eten was lekker en nog goed warm toen ik thuis kwam. Complimenten! Stay healthy!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn zoon jarig!! Wat gaan we eten? Je wil er toch een bijzondere dag van maken! De keuze is gevallen op de Bengel en wat hebben we een heerlijke avond gehad met zijn allen in combinatie van het heerlijke eten van jullie. Nogmaals bedankt en het was heerlijk. Mede dankzij jullie was het een geslaagde avond. Dank je wel

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen hier al vele jaren, altijd tevreden. Enige nu was dat de frietjes niet helemaal doorbakken waren. Maar desondanks toch 5 sterren, Alle 6 de bordjes leeg, Tot de volgende keer.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Is heel goed bevallen. Goede oplossing in deze tijd. Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

- Stokbrood vergeten (ik had stokbrood met kruiden boter erbij besteld) - Appelmoes vergeten - Bijna geen dressing en spekjes in mijn salade - Eten was jammer genoeg lauw (Slappe friet, bijna koude spareribs) - Wij hadden pikante spareribs maar wij hadden het idee dat we zoete spare ribs hadden gekregen (niks pikant aan en zeer sterke curry smaak) Wij bestellen vaker bij jullie (afhaal) en het is altijd goed geweest maar sinds jullie alleen afhaal hebben vinden we de kwaliteit een stuk minder, sorry! Ik heb telefonisch contact met jullie gehad over de stokbrood en appelmoes, als het goed is ligt er een notitie in de kassa.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed verzorgd.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en top

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de Corona crises alles weer super geregeld bij De Bengel en heerlijk gegeten.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat waren ze lekker de spareribs!!!!! Heerlijk en alles erop en eraan, friet, salade en sausjes! Aanrader!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service van het personeel, vriendelijk personeel, en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een grote bestelling voor 9 personen...was alleen jammer dat de friet super hard was en 1 zak was ook nog eens zo donker dat het leek of de friet wel 6x gebakken was(hier is al contact over geweest) visstick was ook hard....en te weinig friet voor het aantal personen dat besteld was. Was voor ons de eerste keer afhalen,want normaal eten we in het restaurant, maar is nu helaas niet anders,dus dachten we dan maar lekker af te halen,maar de prijs kwaliteit verhouding was helaas ver te zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje onwennig die op afstand service via het raam. Maar goed geregeld en het eten was weer fantastisch. Bedankt en succes in deze tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb lekker gegeten. Was netjes op de afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

5stereren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. En nog een lieve attentie voor mijn man zn 50e verjaardag. Bedankt!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb maar kort hoeven wachten, het zag er allemaal super lekker uit. Het voelde hierdoor toch als een soort uiteten thuis en ik vind ook dat we ondernemers die dit soort initiatieven ontplooien in deze tijd moeten steunen.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! We hebben echt zitten smullen 😋. Vandaag mogen we nog n keertje genieten van de spareribs die over waren (expres teveel besteld 😉). Super dat jullie dit aanbieden. Komen zeker nog n keer terug en zodra jullie weer open zijn komen we n hapje eten zodat we ook van jullie lekkere toetjes kunnen genieten ☺️

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer goed

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker eten en niet te duur.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik hou er wel van. Slimme afhaalservice in het huidige klimaat. Alleen toch wel wat aan de prijs.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er geen gekruide friet bij zat . En bij 2 van de 3 date bengel was de sate waterig. De rest was prima. Tot de volgende keer

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!