Beoordelingen van De Bengel Veldhoven

Recente recensies

5.0
Miranda
7 juni 2024

Was zo als gewoon weer heerlijk

Marcel Peeters
4 juni 2024

Truffel burger was prima maar wellicht te veel sla / koude producten waardoor de hamburger snel koud werdt (bij ophalen ong 5 min rijden). Meer als genoeg friet, was weer lekker!

.
2 juni 2024

Jammer dat de pitjes er toch wel op zaten. Verder geen commentaar

Elly Swaans
30 mei 2024
Db
26 mei 2024

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en genoeg!

Neeltje Antonis
26 mei 2024

Onze bestelling was zo minimaal hebben gebeld hoe dit kon mijn gerecht was echt 50%kleiner als dat je het wet op locatie maar wel zelfde prijs echt schandalig. Oplossing : u krijgt een stokbroodje kruidboter gratis volgende keer

V loon
18 mei 2024

Was heerlijk

Tecla kilwinger
13 mei 2024

Was nog goed warm. En geen verbeterpunten.

Rieks van den Berg
13 mei 2024

Fijne mogelijkheid om te bestellen, heerlijk eten, goed verzorgd. Het duurde alleen lang voordat we onze bestelling op konden halen, voor de rest perfect.

Hugo Wahlen
12 mei 2024

We bestellen tot onze tevredenheid regelmatig, maar deze keer vonden we de het minder. De sla/groente was niet vers bij beide gerechten. Bij de Franse maaltijd zat er geen prei bij en de noten moest je zoeken en van de honingdressing was weinig te proeven. Bij de maaltijd Geitenkaas was van de noten-crumble en de honingdressing weinig te merken.

J.
11 mei 2024

Friet smaakt teveel naar aardappel. Ik heb regelmatig bij de bengel besteld, maar de friet is steeds afwijkend van smaak. Tip stel een tijd in voor de friet. Dan is deze van dezelfde kwaliteit en doe op een of andere manier de kruiden op dezelfde wijze toe. Dan smaakt de ene friet niet meer naar de kruiden dan de andere

Dorothy Beelen
5 mei 2024

Was heerlijk!

claudia
26 april 2024

lekker eten

claudia
26 april 2024

lekker eten

berry
22 april 2024

Spareribs waren weer lekker

Ingrid
1 april 2024

Heerlijk gegeten, was optijd klaar

J hunting
1 april 2024

Het eten is lekker. Tip: de friet is niet altijd even gaar, smaakt soms teveel naar aardappel. Zet een timer hiervoor zodat je een constante kwaliteit hebt.

Lindy
31 maart 2024

Het was allemaal heel erg lekker. Maar de spareribs vonden we heel droog. Dat was jammer, maaar verder was het een dikke prima

PRE
31 maart 2024

Staat op tijd gereed en prima verzorgd

Saskia Hendriks
30 maart 2024

Vandaag een hamburger en pittige spareribs besteld. Helaas was het eten koud/lauw. We waren er op de afgesproken tijd om de bestelling op te halen. Ook de sparerib was niet mals en had erg weinig smaak. Iig niet pittig! Maw, we zijn teleurgesteld en ik weet niet of ik nog een keer bij jullie zal bestellen. €50 voor koud/lauw eten is veel geld. Jammer.

Trevor Schulze
27 maart 2024
Ronald van Asten
25 maart 2024

Het was lekker maar de sparen ribs waren deze keer een beetje lauw warm.

Jose Nihot - Melis
19 maart 2024

Kei lekker , zoals je het gewend bent bij de Bengel . Ik had er ook biefstuk bij ik dacht dat het door zou garen , maar het was over heerlijk .

Schari
17 maart 2024

Heerlijk gegeten, maar het was slordig in de warmhoud doos opgediend De zure groente en kroepoek door de saté saus ipv in het apart bakje ,. Beetje jammer

%%%
10 maart 2024

Altijd de smaak die je verwacht.

Dide van Eeten-de Brouwer
10 maart 2024

Wederom was het weer super lekker! Het was netjes optijd klaar en het was weer smullen thuis aan tafel. Bedankt!

Liss
9 maart 2024

Het eten was weer prima, de cayun friet had wat meer gekruid mogen zijn.

Saskia
8 maart 2024

Weer heerlijk gegeten Dankje wel

Vivian
7 maart 2024

De spare ribs waren weer heeeeerlijk.

Jack
26 februari 2024

Lekker eten. Afgehaald en stipt klasr

Jolanda
24 februari 2024

Zoals altijd, weer heerlijk

Geven
18 februari 2024

Eten besteld online en later opgehaald. Was precies op tijd klaar. Hebben lekker gegeten

M van den Berk
9 februari 2024

Het eten was koud en vooral taai, zelfs de spareribs. Jammer

Smits
9 februari 2024

Weer super lekker

Sander
6 februari 2024

Het was heerlijk en flinke porties. Niks mis mee ! Tot de volgende . .

Claudia
2 februari 2024

altijd lekker eten

Dorothy Beelen
27 januari 2024

Heerlijke spareribs!!

Kraan
23 januari 2024

Kwaliteit was weer super, heerlijk gegeten weer! Klein aandachtspuntje, bij de kindermenu's mag wel wat meer friet. Ik snap dat de (meeste) kinderen geen grote eters zijn net als die van mij maar hier hadden ze niet genoeg aan.

Henk Otten
22 januari 2024

Prima, zoals altijd.

Peter
18 januari 2024

Normaal 5 sterren maar nu even niet. Salade met nauwelijks spekjes. 1 bakje helemaal geen. Friet slapjes en niet warm en de spareribs zeker een derde hard en aangebakken. Heb meteen gebeld en kreeg alleen sorry. Ik ook sorry want was toch bijna €50 voor 2 personen.

Sandra
13 januari 2024
Patrick van Grieken
8 januari 2024

We hebben regelmatig bij jullie gegeten en houden van jullie Spare Ribs. Ik kwam om 18:19 binnen lopen en moest nog 2 minuutjes wachten, daar houdt ik van want dan stond het in ieder geval nog niet (te lang) klaar. 5 minuten rijden naar huis. Daar aangekomen waren de Spareribs al gewoon lauw. Erg jammer, vooral omdat ik dacht dat ze net uit de oven Kwamen. Wel lekker niet warm, wel lauw.

Marcel
7 januari 2024
Versteegen
7 januari 2024

Heerlijk gegeten, alleen jammer dat je naar 3 hele kleine bakjes saus krijgt bij 3 menu's

Claudia Verstappen
6 januari 2024

altijd lekker

Ellen van Gorp
5 januari 2024
Jan
29 december 2023

Het eten was erg lekker. Helaas was een van de twee zoete spareribs gemarkeerd als zijnde pikant, en daar ging wat tijd over om te beslissen wat te doen. Uiteindelijk hebben we geproefd en bleek die gewoon fout gemarkeerd te zijn. Maar intussen was het eten iets afgekoeld. Verder was de kwaliteit van het eten prima.

Bianca
11 december 2023

Was weer lekker !

Senne
10 december 2023
Monique
7 december 2023

De bengel saté was prima, maar de burger was prijzig voor een kleine burger met 1 plakje tomaat met augurk en er lag spek op wat nog geen bacon was. Jammer!

Jos
5 december 2023

De site voor de Kerst bestelling is onduidelijk. Je voert de maaltijd voor de 1e bestelling in. Dan wil je de 2e bestelling invoeren. Dit heb ik gedaan door op de + te drukken. Zo voor 6 personen alles ingevoerd. Wat blijkt nu, de laatste bestelling zit er 6x in. Je kunt ook niet terug, dus alles wat ik had ingevoerd was weg. Suggestie: "Voor hoeveel personen wilt u bestellen:". Daarna: keuze persoon 1. En zo door tot de laatste eter. In het eindoverzicht duidelijk laten zien wat je hebt besteld. Gelukkig kon een medewerker van het restaurant de fout makkelijk herstellen, na telefonisch contact.

D
4 december 2023

Online besteld, moest lang wachten. Zag dat het super druk was. Keuken reageerde heftig op de bediening, Mn bestelling bij thuiskomst klopte niet. 2 x friet en 1 x cajun friet. Helaas zat er geen Cajun friet bij. De biefstuk doorbakken besteld en hier kwam het bloed gewoon uitgelopen en was erg rood. Direct de prullenbak in gegooid. Gelukkig was de ossenhaas wel goed doorbakken. Ik kom hier al jaren, maar dit was echt een hele slechte ervaring.

Lisa
26 november 2023

De Cajun friet was wel heel erg gekruid, verder was het eten weer heerlijk.

N. Scholte
23 november 2023

We hadden de de weekschotel besteld, lasagne. Pluspunt was dat het goed was verzorgd, met salade, stokbrood en kruidenboter erbij. Verbeterpunt was dat het een vrij hoge prijs voor lasagne is (net onder 20 euro), de lasagne niet zo goed gevuld was (veel deeg) en er meer kaas en bechamelsaus in mocht zodat het minder paprika/tomaatachtig smaakt.

Sam
13 november 2023

Kwaliteit goed zoals je van De Bengel gewend bent en bestelling was exact op de aangegeven tijd klaar. Zeer tevreden.

Frans
12 november 2023

Deze keer tegenvallende ervaring. 3x hamburgers met erg (te) pittige saus en veel te zoute cajun frites. Aangepaste receptuur? Niet voor herhaling vatbaar.

Anita
11 november 2023

Was heerlijk 🥰

Dorothy Beelen
4 november 2023

Het smaakte heerlijk!

Alla
21 oktober 2023
Saskia v loon
16 oktober 2023

Was weer heerlijk Ga zo door 👍🏻👍🏻

Manon
14 oktober 2023

Heerlijk eten, klantvriendelijk en vlug klaar. Ik ben zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Bianca
11 oktober 2023

Het was heel lekker tot we een haar vonden in het eten. Dat was minder.

Rob gijsberts
9 oktober 2023
J.
1 oktober 2023

De spareribs waren lekker, maar de prijs begint toch echt te duur te worden

Galvin
18 september 2023

Normaal gesproken uitstekend. Deze keer helaas de verkeerde frietjes en taai stokbrood.

Braat
16 september 2023

2x tomatensoep en 1 uiensoep ipv 2x uiensoep en 1 tomatensoep, jammer kan gebeuren maar wel betaald

Caio Jordao Carvalho
29 augustus 2023
F.kantelberg
25 augustus 2023
Henk Otten
13 augustus 2023

Spare ribs, altijd heerlijk.

Chantal
5 augustus 2023

Het was weer prima 👍

Nancy
4 augustus 2023

Super goeie spareribs!

Han verleg
23 juli 2023

nu was het lekker

Marije Jansen
22 juli 2023

Het eten was prima, zeer smakelijk en goed verzorgd. De uiensoep zou iets meer gevuld met uien mogen zijn.

ronsmets
19 juli 2023
Frank
30 juni 2023

Voor het eerst besteld en ben uiterst tevreden . Vriendelijk personeel en een hele mooie en gezellige restaurant Echt top kwaliteit producten en heel goed van smaak, zal zeker vaker hier komen.

Tecla Kilwinger
23 juni 2023

Hetwas net als anders weer goed en lekker

Henk Blox
18 juni 2023

Lekker zoals gewend. Keurige porties en goed verpakt. Was op het gewenste tijdstip gereed. Gewoon top 👍🏼. Geen verbeterpunten

Alex
9 juni 2023

Spare ribs waren uitstekend

Anniek
6 juni 2023

Het eten was weer lekker! Maar ik had een maaltijdsalade met frietjes besteld, en kreeg er stokbrood bij. Dat was jammer, want ik had ook al stokbrood los besteld. Kwam er pas achter toen ik thuis was, dus dan heeft het geen zin meer om terug te gaan, maar toch jammer. Wellicht kan dit bij de volgende bestelling gecorrigeerd worden? :) Want we bestellen regelmatig, dus dat komt wel goed haha!

Bregje Vannisselroy
27 mei 2023

De maaltijd salade carpaccio was echt heel weinig. Er zat amper sla in, een beetje carpaccio en wat pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Het was heel karig en zat ook helemaal niet vol.

Jonathan
17 mei 2023

Was heel lekker

Marije
15 mei 2023

Het was weer heel lekker. Op afgesproken tijd stond de bestelling klaar.

Rieks van den Berg
14 mei 2023

Complimenten: Fijn dat je digitaal kunt bestellen en top eten, geholpen door top personeel. Verbeterpunt: Ik moest best lang wachten in de zaak om de bestelling op te halen.

paul peters
14 mei 2023

Het was weer zo als we gewend waren goed en lekker

Theo
12 mei 2023

Was lekker, maar de spareribs waren niet zo mals als dat we gewend zijn

Jan
8 mei 2023
Francine
27 april 2023
Bekend bij personeel 😅
23 april 2023
tinus willemsen
15 april 2023

Lekker gegeten spare ribs zijn bij de Bengel altijd prima.

Sandra Derksen
13 april 2023

Smaken van ribs, friet en sla prima. Ribs zijn tegenwoordig wel al voorgebakken, waardoor ze niet meer mals zijn of vh bot vallen als ze nog een keer de bakplaat opgaan (buitenzijdes zwart en taai). Jammer!

Esther Vervoort
11 april 2023

Mooi op tijd klaar, op de afgesproken tijd klaar, heerlijk gegeten

John van Gompel
10 april 2023

Mag gezegd worden, wat je ook besteld..altijd heerlijk bereid en van goede kwaliteit! Keep up the good work!!

Emely Westerhof
9 april 2023

Super makkelijk om online een bestelling te plaatsen. De bestelling was prima verzorgd en smakelijk.

Maritha klijs
9 april 2023

Eerste keer gehaald!!! Maar zeker niet te laatste keer! Het was heerlijk

Diny
8 april 2023

Heerlijk gegeten en de bestelling was klaar toen we kwamen en lekker warm

Saskia mandigers
3 april 2023

Ik heb wel een min punt ik heb duidelijk aangegeven geen uien in het voorgerecht met zalm te doen ivm met allergie en dat is niet Gebeurt het voorgerecht kon door deze persoon niet gegeten worden en hebben we gerolen van gerecht maar wel een min punt

Dorothy Beelen
30 maart 2023

De spareribs waren heel lekker, alleen voor 3 personen hadden we maar 1 bakje mayo, 1 bakje knoflooksaus en 1 bakje tom.ketchup. Dat was zeer weinig.

Danielle
26 maart 2023

Spareribs waren goed varkenshaas iets te doorbakken helaas.

waldine
22 maart 2023

De spareribs waren taai, verbrand en het gevoel dat je restjes aan het eten was. Erg jammer vorige keer was het heerlijk.

Esther
22 maart 2023

Afgehaald gisteren en het was wederom heerlijk!