Beoordelingen van De Bengel Veldhoven

Recente recensies

5.0
Beelen
31 juli 2022

Was weer heerlijk

M
30 juli 2022

Helaas was de varkenshaasmedallion erg droog, niet mals. Verder was alles goed!

Rico van der Kerk
26 juli 2022

We hadden spareribs besteld, normaal valt het vlees van het bot, maar deze keer kregen we het met een mes er nog niet af. Hoop dat dit incidenteel is.

Dorothy
25 juli 2022

Heerlijke ribs en zeker genoeg! Voor herhaling vatbaar!

Anne
25 juli 2022

Het was heerlijk en wij hebben genoten!

A.Nijssen.
22 juli 2022

Prima.

Tiny Dekkers
22 juli 2022

Het was weer super zoals altijd. 👍

Thijssen
21 juli 2022

Vroeg in de namiddag mijn bestelling ophalen. Keurig netjes op tijd en hartstikke lekker gegeten thuis. Dank je wel Bengel Veldhoven

Kate
18 juli 2022

Helaas was iis deze keer helemaal niet tevreden, omdat ik in plaats van visserpalet, kip salade gekregen en pas thuis het gevonden. Er is geen telefoonnummer op uw web, dus geen mogelijkheid om het snel op te lossen.

paul peters
15 juli 2022

zoals ik gewend ben bij julie weer goed verzorgd en lekker

Familie Feller
4 juli 2022

Wederom een heerlijke! Maaltijd. En wat een super leuke verrassing bij het kindermenu. De jongens waren ontzettend enthousiast

Evy Uffink
29 juni 2022

Heel snel en heel lekker!

Inge
26 juni 2022

We misten het brood bij de salade en kregen cajun frites terwijl we gewone hadden besteld. Vandaar de 3 sterren. Het eten was verder prima

EO
14 juni 2022

Ribs waren heerlijk, maar de frietjes waren veel te droog niet erg warm meer. Niet de frietjes die we gewend zijn van de bengel, had juist een extra portie frietjes besteld.

Miranda Smits
12 juni 2022

Was weer top

J. Rokven
6 juni 2022

Helaas zijn we beter gewend, ook van de Bengel. Een frisse salade op z'n Frans die zo verpakt was dat ie bij thuiskomst warm was.... De Bengelburger klonk heel aanlokkelijk, maar viel erg tegen. Drie menu's met een wel heel matige hoeveelheid frietjes....goed voor 1,5 persoon? Helaas deze keer niet heel erg te spreken over het geheel.

Frans
28 mei 2022

De spareribs waren weer goed alleen jammer dat het portie ongeveer 25% kleiner is voor dezelfde prijs

Karin
26 mei 2022

Spareribs waren te hard gebakken, zwart en droog. Jammer want normaal is het altijd heerlijk

Fred Klomp
14 mei 2022

De bavette was echt te rood van binnen. Die hebben we thuis nog even in de pan gedaan. Verder was alles prima in orde.

Jantine loomans
11 mei 2022

Zoals altijd gewoon super gegeten

Kaj
11 mei 2022
Diana
10 mei 2022

De snitsel was donker bruin . Sla en friet was gewoon goed maar snitsel veel te lang gebakken

Bart
9 mei 2022

Weer erg lekker. Gevraagde aanpassingen gedaan. En erg fijn dat er een extra check was gedaan daar mijn tijdstip voor afhalen niet goed stond

Miranda
8 mei 2022

Je vraagt en hun regelen het. Weer geweldig thuis gegeten. Dank je

Rob K.
7 mei 2022

Kom allemaal naar "de Bengel Veldhoven" en bestel hier spare ribs je weet niet wat je proeft! Heerlijk!!!😃❤️

M. Dekkers
2 mei 2022

Altijd goed zoals altijd. 👍

Nancy
2 mei 2022
Patrick
1 mei 2022
Frans
27 april 2022

Top kwaliteit eten helaas weer een verkeerd bijgerecht geleverd (normale friet in plaats van gekruid) waardoor we teveel friet hadden. Dat gezegd hebbende. Ik kom hier vaker voor de lunch of diner en het is altijd goed.

martine Burgers
26 april 2022

Heerlijk en fijn saus apart te hebben dan kan ik zelf kiezen hoeveel ik erop wil.

DB
25 april 2022

Eten was lekker. Andere mensen ook. B. Eet ook graag chips en slagroomtaart. Biefstuk is wel beter. Wel well done. Anders schoenzool maat 43. Eerste WK voetbal was in Pampa. J tot de enkels afzagen en verder geen sorry zeggen. Canjun frietjes zijn lekkerder dan gewone frietjes. Toetjes weten we niet. Hebben we niet gehad. Dank Bengel. Lekker gegeten. Drankjes waren gratis.

Buuts
22 april 2022

Prima kwaliteit Lekker gegeten Temperatuur ook prima Hoeveelheid prima

Rudy Veldhuis
22 april 2022

Spare ribs besteld. Kwaliteit was zwaar ondermaats en niet zoals we gewend waren. Taai, zwart geblakerd en viel niet makkelijk van het botje. Moeilijk te eten. Hoor graag of er iets veranderd is want dit viel echt zwaar tegen.

Willie van Dalen
20 april 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Zeer tevreden.

bart
19 april 2022

ik had de spareribs en deze waren heel lekker, alleen viel het mij wel op dat ze minder goed van het bot af vielen dan normaal. dat vond ik wel minder dan anders.

Martien Koster
18 april 2022

De sparribs waren heel lekker

Jules Gijsbers
17 april 2022

Vandaag weer voor de zo veelste keer online besteld en het was weer voortreffelijk ,altijd ruim voldoende en altijd goed op temperatuur en heel lekker ,ga vooral zo door Bengel.

Fabiënne
17 april 2022

Eten smaakte goed. Helaas betaal je 4.5€ voor 2 sneetjes stokbroodje kruidenboter en wordt er nieteens kruidenboter geleverd. Flinke tegenvaller en geen aanrader om bij te bestellen!

Berens
15 april 2022
Peter
13 april 2022

Alles perfect en op tijd. Zoals altijd heerlijk.

Marijke Veraa
10 april 2022
Miranda
10 april 2022

Overheerlijk, dank je wel.

Jiri Rados
10 april 2022

Heerlijk eten

Tamara van de wouw
10 april 2022

Mijn complimenten, wat was het eten heerlijk!!

Roy van der Ploeg
24 maart 2022

Spareribs niet meer zo mals als anders dat ze van het bot afvallen. Burgers rood van binnen dus niet helemaal gaar

Erik
21 maart 2022
M.
20 maart 2022

Helaas was de mixed grill doorbakken en daardoor erg droog. De spareribs daarentegen waren erg mals en lekker.

Joop Melis
14 maart 2022
Karin
11 maart 2022

Heerlijke spare ribs!!!

Mijntje Vissers
10 maart 2022

Altijd lekker ! Thuis bestellen en betalen en dan op een tijd naar keuze ophalen. Werkt super !

Ronald
7 maart 2022

Meeste restaurants zijn weer gestopt met bestsellingen maar gelukkig niet bij de Bengel. Prima porties, ossenhaas, stoof potje en schnitzel en zelfs de salade waren lekker.

Renée Van Engelen
6 maart 2022

Goed verzorgd en lekker gegeten

Team AB makelaars
4 maart 2022

Weer heerlijk gegeten na een week hard werken.

Miranda
20 februari 2022

Super weer Bedankt

Frans Moolenaar
20 februari 2022

De hamburger smaakt uitstekend. Wat we zonde vinden is dat er nogal veel patat bij zit en ook veel moeten weg gooien. Mag de helft minder en de salade wat meer.

Dennis
19 februari 2022

Alles top Netjes verpakt Lekker gegeten

Rieks van den Berg
15 februari 2022

Makkelijk te bestellen en goede warme gerechten. De bijgeleverde salade blijft een topper.

Kacper
13 februari 2022
Ricardo van der vorst
12 februari 2022

Altijd goed

Manuela
12 februari 2022

Eten was koud smaakte naar diepvries en was niet goed door gebakken

Esther
12 februari 2022

Altijd heerlijk eten, afhaalbestelling netjes op tijd klaar. Kortom TOP!

Hetty
12 februari 2022

Ik had aangegeven om geen tomaat bij de hamburger te doen in verband met allergie, maar helaas zat er toch tomaat bij

M. Bazelmans
8 februari 2022
Stefan Dijk
6 februari 2022
Tina Turner
6 februari 2022

Geweldig eten. Leuke bediening die prettige interactie met me had. Echt verrassend leuk! Eten was precies op tijd klaar. Ik kom zeker vaker terug!

Kats
5 februari 2022
Debby
5 februari 2022

Zoals gewoonlijk, het was weer heerlijk!

Joost
5 februari 2022

Was weer heerlijk! We gaan alleen al for de cajun frites speciaal naar jullie, maar ook de salades en spareribs zijn super. Hambirger ook al denk ik dat er geen cheddar op zat, kon m iig niet vinden/proeven. Maar we komen zeker weer terug!

Galvin
31 januari 2022
Smits
30 januari 2022
dijkhuizen
29 januari 2022

bengelburger ,alleen een luxe bolletje en een dikke burger erop geen sla tomaat of een uitje geen goede presentatie

van der Wal
26 januari 2022

Lekker gegeten, alleen de snitsel van mijn dochter was niet gaar

John
24 januari 2022

Was goed alleen was dit de 1e keer van de vele bestellingen waarbij jullie de friet zijn vergeten in de tas te doen. Gelukkig was het een grote schnitzel 😉 Verder is het altijd goed 👍🏼

Henk Otten
24 januari 2022

Ok zoals altijd

Margaret hoogenboom
24 januari 2022

Alles weer perfect

Suzanne V
24 januari 2022
Nicole
24 januari 2022

Eten was goed warm en heerlijk. Top

Jesper Ham
23 januari 2022
Jack Assmann
23 januari 2022

We zijn lekker thuis uit eten geweest. goed en netjes verpakt , keurig verzorgd.

Boudewijns
23 januari 2022
Matt Leenen
22 januari 2022

Het was weer heerlijk, maar wel jammer dat de sausjes vergeten waren

Wesley
22 januari 2022
Han verleg
22 januari 2022

het was weer toppie

M
20 januari 2022

Gewoon goed. Zoals altijd!

Moon Smeets
19 januari 2022

Het eten was heerlijk,heel netjes geregeld allemaal.

Jantine loomans
19 januari 2022

Super lekker gegeten meisje was erg aardig bij het ophalen. Bengel is altijd lekker gewoon onze zaak.hoop dat jullie snel open mogen en we weer fijn bij jullie aan tafel kunnen zitten.

Scholte
18 januari 2022

Prima verzorgd, zeer compleet. 1 minpuntje: er zat helaas paprika in de lasagne en dat was niet vermeld.

Saskia
18 januari 2022

Heerlijk eten zo als altijd het enige jammere aan alles het eten smaakt thuis toch minder Dankje jullie op lokatie hopen dat het weer snel open mag

Leon
18 januari 2022

Op de de minuut af op tijd. Altijd dezelfde kwaliteit en geen onaangename verassingen.

Leo Hendriks
18 januari 2022
leemans
17 januari 2022

het was weer top , hou vol en hopelijk weer vlug open zodat we tafeltje kunnen reserveren

Jans van zuijlen
17 januari 2022
Galvin
17 januari 2022
Nicole
16 januari 2022

Weer heerlijk gegeten! Dankjewel

Richard
16 januari 2022

Lekker gegeten

Jan
14 januari 2022

Smakelijk en ruim voldoende

Liedy de Wit
12 januari 2022

Wij vonden de frites slecht Gebakken

Wessel Wesseling
11 januari 2022

1 potje voor 2 personen was voldoende

Bart
11 januari 2022

Was voor ons de eerste keer bij De Bengel. Erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Bram Kunz
10 januari 2022

Altijd lekkere gerechten, bestelling snel en prima verlopen

Reurings
9 januari 2022

Er was maar 1 bakje salade toegevoegd IPV 2.

Huizinga
8 januari 2022

Verkeerde sate gekregen en friet met kruiden jammer konden nieuwe halen maar dan werd de rest koud , krijgen stokbrood als compilatie of extra friet de volgende keer erg jammer omdat wij altijd alleen hoofdgerecht bestellen . Liefst alles omgeruild zodat we samen konden eten .

Frans
8 januari 2022

Het was alweer heel lekkurrr 👍👍

Laura van Loon
8 januari 2022

Normaal altijd super! Dit keer een aantal fouten: 2x zoete spareribs besteld en 1x zoet, 1x pikant gekregen. Er zat geen salade en geen sausjes bij. Ook geen servetten/natte doekjes. Jammer!

Moon
7 januari 2022
Arthur Minnaert
6 januari 2022
François
6 januari 2022

Heerlijk gegeten, Makkelijk besteld an afgehaald.

Saskia v loon
5 januari 2022

Was heerlijk ,mooi op tijd Zeer tevreden 👍🏻👍🏻

Henk Otten
4 januari 2022
Jos Duijf
3 januari 2022

Smaakte net zo goed als afgelopen zomer in het restaurant. Zag er verzorgd uit.

Van der Meulen
2 januari 2021

Het was weer voortreffelijk

Shenna van de Gevel
2 januari 2021
Silvia
2 januari 2021

He eten was heerlijk, alleen jammer dat de wildstoverij meer uit champignons bestond dan uit vlees. En helaas was een voorgerecht vergeten, maar daar hebben we zelf ook niets van gezegd. Geen zin om terug te rijden om deze alsnog op te halen.

Dekkers
31 december 2021

Heerlijk en warm ! 👍

Tiana Greve
29 december 2021

De vissalade met stokbrood en kruidenboter heeft heerlijk gesmaakt. Ik heb er van genoten!

Margo Piketh
29 december 2021

Echt het lekkerste wildstoofpotje wat er bestaat!

Jan Broere
28 december 2021

Het eten is heerlijk zoals altijd. Het probleem was dat we 2 porties zoete spare ribs hadden besteld en 1 portie pikante. Maar we kregen 2 pikante en 1 zoete helaas. En dan is het vervelend om weer terug te gaan om het recht te trekken, want we hebben allemaal honger.

Hans Kirchner
27 december 2021

Zeer goede kwaliteit. Fijn dat het er was, dat maakte het kerst diner toch speciaal. Hier en daar misschien ietwat zoet, waar ik het niet zo ver wacht, maar dat is ‘splitting hairs’.

Harry
26 december 2021

Heerlijk gegeten.

Leonie
26 december 2021

Lekker en goed gegeten. Top mooi op tijd klaar alleen jammer dat jullie niet bezorgen.daarom 4 ipv 5. Als je aan het werk bent is dat fijner.

Richardo
26 december 2021
Sarah jane rutland
26 december 2021

Personeel altijd vriendelijk, heerlijk eten en een gezellige sfeer. Voor de afhaalers, je eten wordt netjes ingepakt zodat je het thuis kan eten.

Frank Verblackt
26 december 2021

Normaal gesproken is het afhaal menu bij de Bengel gewoon goed. Nu was het uitermate slecht. Varkens medaillon: Koud Angus bief: Koud Sliptongetjes: Droog en koud Frietjes: Slap en lauw Pepersaus ontbrak. De bediening had mij gewaarschuwd dat het eten echt om 16.00 uur opgehaald moest worden en meteen gegeten want anders zou het koud worden, dat snel ophalen en opeten deed niets meer af aan het eten. Het was over het geheel koud. Of wij nog een keer terug komen weet ik nog niet. Dit was niet goed. Doe hier iets mee.

Reactie van De Bengel

Beste Frank, Wat vervelend om te horen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses! We maken het graag goed met u. We nemen nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Team bengel

Trudie Jarec de Bruin
25 december 2021

We hebben lekker gegeten. 🍽🍷👌

Ton
24 december 2021

Het was weer een lekker. Helaas was de Kruidenboter bij het Stokbrood vergeten.

Bartels
23 december 2021

Het eten was ontzettend lekker!!

Rogier van der Valk
23 december 2021

Prima gegeten voor een zeer schappelijke prijs.

Jules Gijsbers
21 december 2021

Vandaag 5 jaar getrouwd en door de lockdown konden we helaas niet bij de Bengel eten ,uit ervaring wist ik dat bestellen en thuis opeten ook goed gaat ,het was in een woord weer GEWELDIG goed en lekker ,met de Kerstdagen gaan we het beslist weer zo doen.

Henri Kessels
21 december 2021

Lang getwijfeld of ik een recensie zou plaatsen, maar omdat ik ook positieve recensies schrijf wil ik deze ook schrijven. Het eten viel deze keet tegen. De friet was niet goed doorgebakken en nog rauw van binnen. Van het vlees van de mixed grill leek het erop dat het eerder was gebakken en opnieuw opgewarmd want het was taai en droog. Nog niet eerder deze ervaring bij De Bengel.

Inge
20 december 2021

De saté en varkenshaas waren prima als altijd. Maar de chocolade mousse was dit keer echt niet lekker. Zowel de witte mousse als de bruine mousse. De bruine was echt heel stug. En de witte had een hele vreemde smaak. Vandaar dat ik het even wil melden.

Ilse
20 december 2021

Lekkere burger, netjes verzorgd en goed warm!

Miranda
19 december 2021
Jansen
19 december 2021

Prima! Goed georganiseerd bij afhalen. En het eten was weer heerlijk.

Jap Smits
19 december 2021

Vaste reservering in verband met Covid-19 afgalast. Meeneem maaltijd om thuis van te geniet was goed alternarief. Goed voor beide partijen.

Dolphin
19 december 2021

Altijd perfect 👌🏻

Ashley
19 december 2021

Eten was niet goed gebakken, vlees was rauw. Normaal gesproken altijd hartstikke lekker en vers.

Aschwin
19 december 2021

Alles goed op temperatuur, lekker gegeten!!

Han verleg
19 december 2021

was weer lekker

Imke Splinter
19 december 2021

Het viel mij tegen. In het restaurant is de kwaliteit van het eten beter. De spareribs waren niet voldoende gebakken/gegrild. Beetje zompig daardoor en de friet was niet helemaal gaar. Salade brie was overigens prima. Jammer maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Rob
18 december 2021

Altijd goed! Daar hoef je geen 2x over na te denken. Ook meedenkend bij bepaalde wensen. Top!

Miranda Smits
15 december 2021

Alleen friet en stokbrood met kruidenboter besteld. Was weer overheerlijk. Dank je wel

Ronald
15 december 2021

Wederom helaas onder de maat. Laatste keer afhalen.

Jbr
14 december 2021

Complimenten voor het lekkere eten Heerlijk thuis op gegeten Zeker om nog eens te bestellen

Jan de Wit
13 december 2021
Mariëlle Dirkx
11 december 2021

Heerlijke spareribs

Rob Meulenbroeks
11 december 2021

Eten was goed alleen de verrassing voor de kleintjes zat niet bij het Kids menu!

Harrie Smits
8 december 2021

Het was weer erg lekker

Peter
7 december 2021

Heerlijk zoals in het restaurant zelf. Extra bestelling champions erbij. geweldig lekker allemaal. Top afhalen 🤗

P Boereboom
6 december 2021

Het was prima zag er lekker en goed uit

Patricia
5 december 2021

Het eten was weer geweldig, nu op na de kerst.

Smulders
5 december 2021

Lekker en kwalitatief goed eten. Eten was klaar op afgesproken tijd. Vriendelijk personeel!

R. de Wilt
5 december 2021

Het was weer netjes verzorgd en ontzettend lekker!

Tony
4 december 2021

Lekkere spareribs, jammer van de slappe friet.

Smeets
4 december 2021

We bestellen regelmatig bij de Bengel. Helaas waren deze keer de frites koud. Tevens was er een fout gemaakt. Er waren frites voor 2 personen ipv 3. De 3e persoon kreeg brood ofschoon er expliciet was aangegeven dat er frites bij de salade moest ipv brood.

Buuts
3 december 2021

Super lekker, heerlijk

Elly
30 november 2021

Heerlijk weer gegeten. Wilde eerst uiteten maar door de nieuwe maatregelen kon het niet. Dus maar afgehaald en thuis restaurantje gehouden. Was lekker.

Esther
30 november 2021

Superlekker en vriendelijk personeel!

Ingrid
29 november 2021

Prima eten. Porties bij afhalen lijken wel wat kleiner als op je bord in het restaurant;) prijs is hetzelfde..:vooral soep was kleine portie.

Geert
29 november 2021

Wat een heerlijke maaltijden bereiden ze toch bij De Bengel. Jammer dat het alleen op afhaal kan op dit moment, dan mis je toch een stukje sfeer. Maar het eten is en blijft voortreffelijk.

J van Gerwen
28 november 2021

Alles was lekker.

Steffie
27 november 2021

Erg lekker weer! Alleen bij thuiskomst kwam ik erachter dat de pepersaus ontbrak (extra voor betaald) en de 4 losse sauzen die je normaal erbij krijgt helaas ook.

Meike Groenen
27 november 2021
Karin
26 november 2021
Harm
20 november 2021

Sausjes vergeten. Spareribs nauwelijks gegrild niet lekker. Al vaker ondervonden. Voortaan naar Eersel. Stuk beter

Anja weijers
20 november 2021

Beste bengel mijn eten was lauw ik heb twee truffel champignon soep besteld ik krijg er maar 1 de uiensoep zat geen uien in ook geen kaas op het broodje kreeg twee tomaten soep was maar tot de helft gevuld sparips warren ook louw en de friet was koud ik heb deze keer niet lekker geeten zonden van het geld

Smits-Huybers
20 november 2021

Het was weer geweldig lekker

Verheijen
17 november 2021

Makkelijk online bestellen, op tijd gereed en warm na t ophalen en heerlijk gegeten, top!

Henri
16 november 2021

Het was weer prima!

Jurgen
14 november 2021

Voor mij hoeven jullie niks te veranderen, het eten was weer top zoals altijd

Henk Otten
13 november 2021

Alles prima voor elkaar. Het stond op tijd klaar. De smaak was ok en de hoeveelheid meer dan voldoende.

Marcha van de Ven
12 november 2021

Het was weer heerlijk! Tot snel weer.

FW
10 november 2021
Toine
9 november 2021

Vooral het wildstoofpotje is superlekker!

Anita
5 november 2021

kipsate; blijft een klapper! Heerlijk. spare ribs zoet: het vlees valt zo van de botjes. Heerlijk En altijd die lekkere bengel salade. Je hebt altijd je portie groenten. Frietjes, cajun, altijd goooooeeeed!

Loes
3 november 2021
Lonneke
1 november 2021

Altijd super fijn geholpen. Vriendelijk personeel en je hoeft niet lang te wachten voor

Anouk
1 november 2021

Altijd perfect

Ineke
31 oktober 2021

Het eten was niet gaar ,slap en koud we hebben de friet maar in de airfryer gedaan

Henri
30 oktober 2021

Al vaak besteld en altijd goed. De lekkerste spareribs in de buurt. Graag zou ik het recept ontvangen 😀

Julian van den Boogaart
29 oktober 2021

We waren heel erg tevreden omdat de gerechten de zelfde kwaliteit en porties waren als waneer we in het restaurant zitten. Alles was ook nog heel netjes los van elkaar in de bakjes gedaan waardoor het niet voelde als een vlugge afhaal hap. Dit alles onderscheid jullie van de andere ketens. Een klein verbeter puntje is dat de friet wat slapjes was. Voor alsnog mijn complimenten

Es
26 oktober 2021

Bestelling altijd netjes op tijd en heerlijk eten.

Henk
24 oktober 2021

Spare ribs erg droog vandaag. Ben ik niet gewend. Frietjes ook minder lekker vandaag

Weijers
17 oktober 2021
Ronnie
15 oktober 2021

Kruidenboter ipv peper saus bij de biefstuk, maar verder weer top als altijd!

Saskia v loon
15 oktober 2021

Het eten was prima 👍🏻 Maar had het idee dat de bestelling al even klaar stond Want de friet was helemaal slap

m peters
14 oktober 2021

was weer lekker

Maurice
14 oktober 2021

Normaal gesproken prima eten en service, deze keer waren ze de salades vergeten en was er wel weinig saus en frites voor drie menu’s. Hoop dat dit een one-off was.

Sandra Derksen
11 oktober 2021

Prima kwaliteit! Grote voorgerecht porties, wow!

Ellen
11 oktober 2021

Ik had pepersaus besteld maar kreeg champignonsaus, dat vond ik enorm balen. De friet was wat zacht, het vlees was heel lekker.

Galvin
11 oktober 2021

Was weer top, alleen de verkeerde frietjes bij de varkenshaasmedaillons.

Manuela
10 oktober 2021

Optijd klaar en netjes ingepakt en heerlijk warm gegeten.toppie en zeker voor herhaling vatbaar

Linda
10 oktober 2021

Het eten was weer heerlijk, we hadden alleen een teleurgesteld kind omdat de appelmoes en de verrassing van het kindermenu helaas niet in de tas zaten

m peters
8 oktober 2021

was als altijd weer lekker

Miranda Smits
6 oktober 2021

Super service en heerlijk eten

Jolanda
4 oktober 2021

Ik had uiensoep besteld. Volgens mij zou hier stokbrood met gegratineerde kaas bijzitten. Dit was helaas niet t geval. Toen hoopte ik dat er dan minimaal kruidenboter bij zou zitten maar dit was helaas ook niet het geval. Jammer. De soep was overigens wel lekker hoor

Vincent Caspers
3 oktober 2021
Anita
30 september 2021

Was weer heerlijk. Thnx

Diny
28 september 2021

Heerlijke spareribs en varkenshaas medaillons.

Rafael Mix
28 september 2021

meer sauce bij de salad aub

Momberg
27 september 2021

Kwaliteit = super kantvriendelijk = super. Afgehaald en weer heerlijk gegeten. Bedankt.

KaLi
26 september 2021

De smaak is goed, zoals altijd. Helaas wederom een kleine portie van alles, terwijl we extra's hadden besteld. Het gaat vaker beter als dit. Jammer dat het niet consistent is.

Jan
26 september 2021

Heerlijk gegeten. Super om te zien dat de gehele zaak weer vol zat.

J. Beckers
19 september 2021

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk bij jullie.

Rafael
1 september 2021

in de salad meer sause aub!

Galvin
30 augustus 2021

Normaal gesproken altijd erg goed alleen nu zat de verkeerde saus bij de varkenshaasmedaillons en was de kruidenboter zo hard dat deze niet te smeren was.

Jessica
28 augustus 2021
Nicole
27 augustus 2021

Heerlijk eten, tijd die werd aangegeven om op te halen was het eten ook klaar. Dus niet langer hoeven wachten dan werd aangegeven.

van Ekert
26 augustus 2021

Was teleurgesteld in mijn bestelling. Er staat op de site dat de gamba’s gepelde garnalen zijn. Maar dat is niet zo, je moet ze nog wel zelf pellen.

Ron
21 augustus 2021

Was weer heerlijk!!

Patricia
18 augustus 2021

Heerlijk

Joost
15 augustus 2021

De saté en spareribs waren weer heerlijk!!

Bianca
14 augustus 2021

4 sterren omdat het kindermenu echt weinig friet had. Het was weer lekker net als altijd maar het kindermenu was echt heel weinig friet. Nog nooit meegemaakt!

Nicole
14 augustus 2021
Ilse
12 augustus 2021

Heerlijk eten afgehaald! Vlees was heerlijk mals en sappig! Echt een aanrader!

Henk Otten
11 augustus 2021

Vegetarische Lasagne viel mij tegen. Verder kan de friet wat mij betteft weggelaten worden bij de tortilla en de lasagne. Die hoort daar echt niet bij.

Rafael
10 augustus 2021

In de salad was niet genoeg sause deze keer - te droog

Wijnen
3 augustus 2021

Begrijpelijk dat het bij drukte even kan duren en de tijdsblokken vol zitten voor afhaal. Maar dan kan je beter de afhaal mogelijkheid gewoon sluiten. Friet koud en mega taai net of het de friet was die over was van het restaurant. Sparibs waren koud Kindergerecht voor dit bedrag met 10 stengeltjes friet in klef bakje.

Jef
2 augustus 2021

T was heerlijk 👌

Teesink
2 augustus 2021

Alles perfect geregeld. Vriendelijke bediening , heerlijk eten (zoals we gewend zijn) en exact op het afgesproken tijdstip klaar. Niets te verbeteren.

Roos
30 juli 2021

Het vispannetje van veeeeeeel te zout, jammer want verder was het goed bereid. Ik heb het idee dat er zo wie zo te zout wordt gekookt, misschien dat daar rekening mee kan worden gehouden?

Miranda smits
28 juli 2021

Was weer heerlijk. Dank je wel

mallee
26 juli 2021
Rafael
25 juli 2021

Top zoals altijd

Mortel
25 juli 2021

Helaas niet wat ik gewend ben. De schnitzel zat vol met vet en slecht vlees. Ook miste ik het citroensap erbij. Beide voelde we ons na het eten ook niet helemaal lekker. Jammer.

Marion
25 juli 2021

De spareribs smaakten prima alleen het eten (zowel de spareribs als de friet) was niet warm. Jammer.

Henry
23 juli 2021

Erg lekkere Truffelburger met Cajun frites en het eten was nog goed warm ik thuis kwam.

JW
21 juli 2021

Heerlijke maaltijdsalades, wel een aanrader

Manuela
20 juli 2021

Heerlijke spare-ribs met cajun friet, zoals bengel bekend staat..prima optijd klaar zonder lang te wachten.toppie

Marsman
18 juli 2021

Goed en lekker.

Jacqueline Neggers
14 juli 2021
Gerrit
11 juli 2021

Prima eten, afgehaald en heerlijk van genoten. Voor herhaling vatbaar

Silviazoals
11 juli 2021

Zoals we hier zijn gewend heerljk gegeten en mooie voldoende porties.

Monique de Haas
10 juli 2021

Grote maaltijdsalade met veel kip erin. Lekkere smaak. En ook lekker stokbrood erbij.

Dennis
9 juli 2021

Zo als altijd alles heel erg lekker

Hoeks
7 juli 2021

Smaakvol gegeten. Jammer dat er op de salade 1 tomaatje en 1 komkommertje zat. Bij een maaltijd salade verwacht je dan meer. Beter wat meer. Dan dat zielige beetje nu. Laat het dan achterwegen

Keulen
4 juli 2021

Zeer lekker

Karin
4 juli 2021

Spare ribs heerlijk mals!!! Vispalet smakelijke afwisseling van 4 vis soorten

Rafael
29 juni 2021

1a mosselen,

Priscilla
22 juni 2021

Het eten was zoals gewoonlijk lekker. Eerste keer dat ik deed afhalen in vestiging Veldhoven, waarbij er bij het maken van de online bestelling iets mis is gegaan waardoor ik twee maal heb moeten afhalen om mijn volledige bestelling te hebben. Gelukkig was het wel in 15 minuten klaar om te kunnen afhalen.

Rafael
21 juni 2021

Toppie, leker lekker lekker

Vetzo
21 juni 2021

Vaker besteld en wederom weer ontzettend tevreden!

Lieveld
17 juni 2021

Stipt op tijd👍🏽

Birgit
14 juni 2021

The waiting time is just too long - 1h 15 minutes just to prepare it since I'm the one going to pick it up. They should say this before ordering so that I can decide if it's worth it. I don't think I'll ever order from the website again.

Mark de Louw
13 juni 2021

Heerlijk gegeten. Spare-ribs (zoet) waren heerlijk mals. Vielen zo van het bot af. De maaltijdsalade was ook lekker! Complimenten!

Petra
13 juni 2021

Heerlijk gegeten weer

Leonie
12 juni 2021

Erg smakelijk! Een goede hoeveelheid. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.

Dennis
6 juni 2021

Alles heel erg goed Echt een aanrader

Dennis
5 juni 2021

Heel erg goed

Lonneke
3 juni 2021

Stond netjes op afgesproken tijd klaar, kwaliteit en hoeveelheid was top!

Hanny Swinkels
30 mei 2021

Het vlees was ongelooflijk droog.

Emely
30 mei 2021

Was weer super lekker!

Frans
30 mei 2021

spareribs goed gaar maar helaas niet warm(lauw) en ben vanaf restaurant naar huis maar 3 minuten onderweg. Frites waren wel warm

Will in t Zandt
30 mei 2021

Alles was superlekker, vooral de spare-ribs en mooi op tijd bij afhalen. Top

Martine
30 mei 2021

Heerlijk eten, veel keuze in het menu en houden goed rekening met dieetwensen

Bo
30 mei 2021
Boullart
29 mei 2021

De truffelburger was niet helemaal doorbakken, in het midden net niet helemaal gegaard. Voor de rest prima zoals altijd!

De jong
25 mei 2021

Top

Anita van den Berg
25 mei 2021

Helemaal geweldig. Maar dat wisten we al. Altijd goed verzorgd en kwaliteit bellissima!

Anja schellekens
25 mei 2021

24mei ik moet u eerlijk bekennen ik heb u ook direct gebeld maar door de drukte nam niemand op Ik vond wat ik besteld had zeer slecht zo zijn wij het niet gewend als vaste klant de maaltijd salades was zeer slecht weinig inhoud en de kip wat erop lag zat geen smaak aan was ook licht van kleur geen marinade geen kruide en ook niet gebakken leek of het gekookt was het was niet te eten weinig inhoud. De friet was ook niet gaar gebakken de sparips warren goed die hebben we moeten delen zo dat we toch met vier mensen wat konden eten sorry dat ik dit zo heb ervaart als vaste klant gegroet anja

Jan Keeris
24 mei 2021

Meestal tevreden. Helaas kregen we gewone friet ipv de cajun friet. En we hebben toch echt de cajun friet besteld. Hopelijk volgende keer beter.

Monique
24 mei 2021

Heerlijk!!!!

Suzanne van Mullekom
24 mei 2021

Heerlijk gegeten. Kom speciaal voor de zoete spareribs, waren weer heerlijk gemarineerd met lekker veel marinade erop.

Gemma van Rooij
22 mei 2021

Top!! Heerlijk gegeten.

Amy
17 mei 2021

Was weer super lekker geweest. Moest alleen wel wennen aan de black Angus burger deze keer, ik heb deze vaker gehad bij jullie maar hij was deze keer echt heel rood van binnen in het midden, voorheen was dat minder. Voor de rest was het weer top!

Eric
17 mei 2021

We hadden besteld voor meerdere personen. Alles was prima, niet koud bijvoorbeeld. Iedereen was te vrede. Volgende keer weer

Yvonne
16 mei 2021

Het eten was heerlijk

Hanny Swinkels
16 mei 2021

Was heerlijk

Frans
14 mei 2021

Het eten was weer heerlijk. Ik had de pikante spare ribs en ik moet toch weer zeggen dat ik ze nog nooit ergens lekkerder heb gegeten dan bij De Bengel 👍👍

hellen van och
14 mei 2021

Was weer heerlijk miste alleen me sausjes van de spareribs . Maar da ken een kerr gebeure he. En altijd voor herhaling vatbaar

Denise
14 mei 2021

Hamburger was erg klein terwijl de omschrijving grote hamburger is. 2 verschillende soorten friet besteld waarvan maar 1 in de tas zat. Nu had de ander geen friet want die lust de cajun friet niet.

Kats
13 mei 2021
Saskia v loon
13 mei 2021

Alles was heerlijk 👍🏻👍🏻 Keurig ingepakt ☺️

Van der Meulen
12 mei 2021

Uitstekend weer

Sutherland
11 mei 2021

Dat er nog €0,25 kosten berekend wordt, vind ik vreemd.

Angeique
10 mei 2021

Prima, alles naar wens. Goede kwaliteit. Genoten

van Gerwen
10 mei 2021

Uitstekende kwaliteit en vriendelijk personeel.

Ashley
10 mei 2021

Goed en alleen bleef de bestelling 10 min achter , maar verder geen probleem

leon van demen
9 mei 2021

het was weer heerlijk!!

Anita Markovic
8 mei 2021
Ursula Peeters
7 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten

J.
6 mei 2021
Henk Otten
5 mei 2021

Prima op tijd. Alles goed warm en lekker.

Stefan Klaassen
5 mei 2021

Fijne ontvangst, snel en klantgericht, heerlijk eten!

M. Verhoeven
5 mei 2021

Eten was verder prima. Maar een hoofdgerecht vergeten mee te geven bij een bestelling voor 6 personen mag natuurlijk niet gebeuren. Als je dan controleert, moet je dit wel goed doen. Bijvoorbeeld afvinken op de rekening lijst. Die had ik ook gecheckt tegen de bestelling. Maar 3 tassen overhoop halen voor controle gaat natuurlijk niet.

Egi Pellemans
3 mei 2021

Wederom prima. Goede prijs-kwaliteit verhouding, goede portionering en het smaakt prima. Tot binnenkort.

Antoine van Aarle
3 mei 2021

Heerlijk gegeten. Vriendelijke dame bij afhaal.

—-
3 mei 2021
Egi Pellemans
3 mei 2021

Prima bevallen en het smaakte goed. Goede prijs-kwaliteitverhouding, voldoende grootte van porties. Eén puntje: De smaak van de truffelburger was goed, alleen rook deze wat vreemd. Dat was wel wat van invloed op de smaakbeleving. Maar we komen snel terug.

E.Binnerts
2 mei 2021

Na 2 lange reisdagen en geen zin in koken voor de Bengel gekozen omdat mijn man de cheesecake heel erg lekker vindt en de rest van eten was opk prima en ook voor morgen nog wat👍

Silvia
2 mei 2021

Heerlijk gegeten en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar! En hele leuke kinderverrassing bij het lid menu.

Frans
2 mei 2021

spareribs goed gaar allen het eten was niet warm (lauw) en ik ben maar 3 minuten onderweg.

Noëlla
2 mei 2021

Zoals gewoonlijk was het weer erg lekker.

Twan
1 mei 2021

Het eten was super

Monique
1 mei 2021

Voor het eerst afgehaald, maar vaker in het restaurant gegeten. Zowel in Ehv als in Veldhoven. Ook dit was ons goed bevallen!! Heerlijk gegeten!!

Beelen
30 april 2021

Netjes verpakt, ruimschoots genoeg en snel klaar!

Henny
28 april 2021

Het geheel is goed verzorgd, en het heeft ons goed gesmaakt.

Martje
28 april 2021

Was heerlijk en een prima service. Staat snel ej op de afgesproken tijd klaar. Houden goed rekening met dieetwensen.

Neggers
27 april 2021

Wij bestellen vaak bij jullie en eigenlijk altijd goed, alleen was de mixed grill nu minder v kwaliteit dan we van jullie gewend zijn. Verder was alles wederom heerlijk!

Johan van Valburg
27 april 2021

Heerlijke spareribs

peters
27 april 2021

snelle service en goede kwaliteit vriendelijk personeel

Marie-louise
27 april 2021

Het was zo als gewoonlijk weer heerlijk 😋hopelijk kunnen we weer snel gezellig op het terras is toch iets gezelliger ☺️

Karin
27 april 2021

Zoals altijd, goede kwaliteit, lekker gegeten

—-
27 april 2021

Kwaliteit was wederom uitstekend alleen de hoeveelheid cajunfrietjes voor 3 personen was bijna gelijk aan de hoeveelheid gewone frietjes voor 1 persoon. Dit viel wat tegen.

Petra
27 april 2021

Al meerdere keren heerlijke spareribs besteld eigenlijk altijd erg goed, alleen deze keer waren de frieten lauw en slap. Dat was wel even jammer.

Hanny Swinkels
27 april 2021

Het was heerlijk. Maar zou 5€ korting krijgen maar zag m'n Code nergens.

LF
27 april 2021
Chris
27 april 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Sleddens
27 april 2021

We vonden de frietjes slap. Maar de spareribs waren zo als altijd goed.

Vaarwerk
27 april 2021

Zoals we gewend zijn hebben wij heerlijk gegeten! Alles was heel goed. Ook de verpakking liet weer niets te wensen over. Hopelijk kunnen we weer snel bij jullie terecht voor een drankje en een hapje

Marieke Feller
27 april 2021

Het was weer héérlijk Lekker zitten smullen en genoten van ons dinner

Marianne
27 april 2021

Zondag spare ribs in veldhoven gehaald was echt van mindere kwaliteit ook de friet. Jammer ben normaal wel tevreden.

Will in t Zandt
27 april 2021

Perfecte maaltijden, was helemaal vlgs wens, Ruim voldoende, gemakkelijk bestellen op overzichtelijke site, mooi op tijd klaar 😊👍 top

Ton Dolman
26 april 2021

Uitstekend eten, zeker voor een afhaalmaaltijd. eenvoudig te bestellen en netjes af te halen.

Maurice Van Spreuwel
26 april 2021

Dit kan beter jongens! Normaal is het altijd uitstekend. Helaas waren deze keer de slibtongetjes niet goed gebakken en misten we een zakje cajun friet. Volgende keer beter

Karin
21 april 2021

Makkelijk bestellen en het stond klaar op de afgesproken tijd. Alles was lekker en goed warm. We hadden de zalm en de pittige spareribs. Friet was ook weer lekker als vanouds.

Astrid
21 april 2021

Heerlijk en ruim voldoende gegeten. Wel een verkeerde saus geleverd, maar was ook lekker, dus geen probleem

Syl
21 april 2021

De spareribs waren super mals en lekker! Ook de cheesecake was heerlijk! Bedankt!

Ineke
19 april 2021

Het was super lekker, alleen de frietjes mogen iets beter gebakken worden. Waren nogal slapjes en klef. Voor de rest echt super lekker gegeten👍

Terlinden
19 april 2021

Misschien beter om de bakjes met salade/spekjes pas af te sluiten vlak voor afhalen, sommige sla blaadjes raken verwelkt! Iets meer spekjes kan ook geen kwaad in het restaurant zitten er in ieder geval meer spekjes op. Wij hadden ook relatief veel brood, normaal 2 sneetjes stokbrood bij de soep, nu veel meer incl. aangemaakte kruidenboter of hoort dit bij de vispalet salade?

Bianca Smits
18 april 2021

We hebben heerlijk gegeten , alles was naar wens. De portie grootte was ruim voldoende en van goede kwaliteit, we gaan zeker meer bestellen bij de Bengel .

Van der Meulen
18 april 2021

Weer heerlijk genoten

Kitty En Pascal
18 april 2021

We hebben heerlijk gegeten! Het was weer super!

Ellen
18 april 2021

Zag er goed uit en was erg lekker. Ook nog warm!

Valks
17 april 2021

Eten was heerlijk en nog lekker warm toen we weer thuis aankwamen

Marion
17 april 2021

Het was héérlijk! Zowel de spare ribs, saté Bengel als de mixed grill. Complimenten

Saskia mandigers
17 april 2021

We hadden gerookte zalm vooraf En van wat we van jullie gewent zijn viel het ontzettend tegen. Voor bijna 15 euro kregen we een heel klein portie zalm nogmaals niet wat we gewent zijn

Petra
17 april 2021

Het was weer erg goed!

De Cock
17 april 2021

Alles was prima, behalve de bavette, daar moet je met je mes doorheen glijden en deze was taai en niet te snijden.

Maria
17 april 2021

Weer goed en smakelijk als altijd en geweldige service!

Thea
16 april 2021

Super !!

Linda
12 april 2021

Het was weer lekker. Frietjes een klein beetje klef, misschien als ze per portie verpakt zitten dat dit minder is.

Aicha
12 april 2021
J.Smulders
11 april 2021

Heerlijk vispannetje en perfecte ossenhaas De cajun friet is eens wat anders Bedankt dat we door jullie een gezellige maaltijd hebben kunnen nuttigen.

Lydia
11 april 2021

Het vispannetje en de spareribs waren erg lekker. Alleen de frietjes waren helaas wel heel slap. En we hadden 1 portie gewone en 1 portie Cajun besteld, maar hebben vervolgens 2 porties Cajun gekregen.

carola
10 april 2021

mooi op tijd, was heerlijk

Henri
10 april 2021

Zoals elke voorgaande bestelling zeer tevreden over de kwaliteit.

vd Leur
10 april 2021

Zoals elk weekend, was het weer heerlijk 😁

Dennis
10 april 2021

Altijd super tevreden Alles heel erg lekker

Rieks
9 april 2021

Helemaal top. Één klein puntje. De frietjes waren zo lekker dat we het iets te weinig vonden voor 3 personen

P. van Gent
9 april 2021

Sliptong was matig. De varkenshaasmedaillons waren wel lekker, maar slechts 2 kleine plakjes is wel heel summier voor dit geld. De cheesecakes werden samen met een bolletje ijs samen in 1 bakje geleverd. Vanwege het ijs moest het in de diepvries worden bewaard, wat weer niet lekker is voor de cheesecake. Bij de bijgeleverde sausjes was helaas niet aangegeven wat waar bij hoort. De biefstuk en de spareribs waren prima.

Christine
9 april 2021

Heerlijk eten, erg goed warm, super aardig personeel. Porties eigenlijk te groot. Goed verzorgde maaltijd. Weer genoten!

Wendy
8 april 2021
Geert Hendriks
7 april 2021

Was weer top Superrrr lekker zoals gewoonlijk Hopelijk de volgende keer weer bij jullie aan tafel 👍🏻👍🏻😎 Gr Geert en Ilona

Caroline
6 april 2021

Erg lekker gegeten, service was weer uitstekend en erg vriendelijk!

Jos Duijf
5 april 2021

Heerlijke maaltijd salades, we hebben ervan genoten

Wagenaars
5 april 2021

Zeer goed van kwaliteit en van prijs. Een echte aanrader.

hellen van och
5 april 2021

het was heerlijk ,, we hebben er van genoten ,, en alles is op ,,, dus dat is mooi. voor herhaling vatbaar,,,

Johan groenen
5 april 2021

Super, eten lekker en alles precies op tijd.

Raijmakers
5 april 2021

Op zich was het prima.. alleen extra Saté saus en friet zat er niet bij.. dan is het toch te ver om te bellen en evt op te halen.. daarom laten rusten.

Miranda
5 april 2021

Weer heerlijk gegeten!

Lizan Smits
5 april 2021

Het was weer super lekker en zeker genoeg

Hanny Swinkels
4 april 2021

De vissticks was te vet dus alleen frietjes is het te duur .Maar de andere 4 menu's waren heerlijk.. Gr.

Keulen
4 april 2021

Lekker en zeker goed op tijd

Danielle
4 april 2021

We hebben heerlijk gegeten. Compleet gerecht met sauzen en salade. Keurig verpakt. Nog warm bij thuis komst. De hoeveelheid frites was echt veel te veel.

Henri Bijster
4 april 2021

Lekker zoals altijd, prima service met Pasen.

Kilwinger
4 april 2021
Ilse
4 april 2021

Super lekker, meer als voldoende. Top

Nicole de Vries
4 april 2021

Het eten was heerlijk!! Enigste kleine minpuntje, we hadden 2 champignonsaus en 1 pepersaus besteld, en we kregen uit eindelijk 3 champignonsaus.

verleg
4 april 2021

het was weer lekker

Hein
4 april 2021

De spareribs waren zalig alleen de cajun frietjes waren echt veel te zout.

Ine De laat
4 april 2021

Super lekker gegeten! De bestelling stond op tijd klaar. Helemaal tevreden dus

Mike
3 april 2021
Marco
3 april 2021
Jules
3 april 2021

Het was weer super bereid en super lekker natuurlijk jammer dat we door de corona regels nog niet bij jullie in het restaurant kunnen eten maar dar komt wel weer ,tot snel weer.

Ron
3 april 2021

Bestelgemak, op tijd gereed; super warm; heerlijk als altijd; nice price; zeker voor herhaling vatbaat

Kelly
3 april 2021

Weer top, zoals altijd! Super vriendelijke service! En lekker gegeten!

van Grinsven
2 april 2021

Het was lekker, kwaliteit eten is als je ook In jullie restaurant eet. Tijdstip eten ophalen was optijd klaar

Ellen van Melis
2 april 2021

Lekkere gerechten, heerlijke salade! Het zou fijn zijn als je bij de online bestelling ook kunt aangeven dat je GEEN frites bij je gerecht wilt. Soms heb je alleen al aan het gerecht genoeg en zit je met een bult friet te kijken die je dan weg moet gooien.

Anita
31 maart 2021

Lekker gegeten. Spareribs zoals vanouds heerlijk

Anja
30 maart 2021

Weer erg lekker, warm en meer dan genoeg!!

Sander
29 maart 2021

Wederom erg lekker!

Grace van Rheden
29 maart 2021

Hallo, Het was zoals altijd weer erg goed. Met vriendelijke groet, Grace van Rheden

Cici
29 maart 2021

Aangezien je tegenwoordig bij de friettent voor één persoon al minimaal 12,50 euro kwijt bent kan ik net zo goed naar een restaurant gaan om af te halen. Het was heerlijk! Goed verzorgd allemaal.

Afke
29 maart 2021

Prima gegeten. Spareribs ruim voldoende en flinke snitzel. Smaakte beide goed. Frietjes waren ook goed knapperig.

Tina Egelmeers
28 maart 2021

Heerlijk gegeten thuis

Peters
28 maart 2021

Pasta Gamba mag standaard op de menukaart!!

Rene
28 maart 2021

We proberen zoveel mogelijk lokale restaurants te steunen door er te bestellen totdat we er weer mogen eten. Vandaag besteld bij de Bengel in Veldhoven en we waren blij verrast. Alles heel netjes verpakt, sausen en vlees e.d. In apparte bakjes zodat het niet door elkaar is gaan lopen (gebeurt nog wel eens bij anderen) Alles was heerlijk warm en we hebben lekker genoten van onze maaltijd. Zeker een aanrader en wij gaan er zeker weer iets bestellen om af te halen.

Noëlla
28 maart 2021

Het was zoals altijd weer erg lekker.

Frans
28 maart 2021

sparribs waren weer goed maar waarom nog steeds € 0.25 transactie kosten

Marie
28 maart 2021

Mixed grill was prima. Salade de bengel, lekker, zeer gul met de kip, maar wat ons betreft mag t wat meer sla en minder kip zijn voor een salade.

Gigi
27 maart 2021

Heerlijke spare ribs, ook heerlijke c Friet erbij. gelukkig kunnen we ze nog bestellen en ophalen. Jammer dat er alleen wat weinig saus over de heerlijke Salade heen zat.

Christine
27 maart 2021

Was weer heerlijk, goed verzorgd, keurig op tijd en altijd vriendelijk personeel

M. de Visser
26 maart 2021

Eten perfect, de frietjes waren niet warm genoeg. Voor herhaling vatbaar.

Wietske
25 maart 2021
Mike Bruggeman
24 maart 2021

Goed, vers en de biefstuk was gewoon goed. Ik hoop zo dat jullie het volhouden in deze barre tijden. Dankjewel voor jullie service.

Theo van Diessen
24 maart 2021

De spareribs waren wederom super mals en lekker. Zijn wereldberoemd in Veldhoven.

Thed van de Sande
24 maart 2021

het was weer geweldig lekker zoals altijd alleen de kindersurprise vergeten maar dat is daarna zeer goed opgelost waarvoor mijn dank nog dus het was weer genieten van het eten van de Bengel

Hein
23 maart 2021

Het was erg lekker allemaal, we hebben er van genoten.

Vincent segers
23 maart 2021

Service is zeer goed 👍🏼

Femke Dekkers
23 maart 2021

Het was weer heerlijk 😋😋!!!

Barry
23 maart 2021

Wederom heerlijk gegeten, spareribs blijven ongeëvenaard. Friet wordt wel wat snel koud, maar dat mocht de pret niet drukken

Laura
22 maart 2021

Het eten was super lekker. Wij hadden varkenshaas die was eigenlijk iets te door gegaard. En helaas had ik ipv de gewone frietjes de Cajun frietjes. Wij bestellen best vaak bij de bengel en dit is de eerste keer dat de bestelling ietjes tegen viel. Neemt niet weg dat we de volgende keer daar weer gewoon bestellen.

Hanny Swinkels
22 maart 2021

Was lekker

Akker
22 maart 2021
Astrid
21 maart 2021

Heerlijk gegeten. Leuk dat ze er iets bij doen voor de kinderen

Jack
20 maart 2021

Deze keer spare ribs en biefstuk, hartstikke lekker, mooi op de afgesproken tijd klaar en allles was nog goed warm bij thuiskomst.

Joyce
20 maart 2021

De spareribs waren heerlijk mals en gekruid. Wel hadden ze warmer mogen zijn.

jan
19 maart 2021

bestelde eten was erg goed , geen verschil in kwaliteit met als je daar gaat eten het was top

Rogier van der Valk
18 maart 2021

Altijd goed en lekker.

Van den Berg
17 maart 2021

altijd perfect verzorgd de bestelling van kip sate en 2x schnitzel met stroganoffsaus. De salade daarbij vinden wij uitermate lekker, met lekkere dressing. Je eet perfect met niet enkel vlees/vis maar zeker ook lekkere groente! En speciale cajun frietjes...mmmmm

Lonneke
15 maart 2021

Al meerdere malen wat te eten afgehaald. Wij zijn echt fan vd spare ribs en alles is super goed verzorgd. Moet helaas wel zeggen dat we nu 2x niet gekregen hebben wat we besteld hadden. Gisteren 2x pikante spare ribs besteld maar 1 zoete en 1 pikante gekregen. Vorige keer niet de frietjes gehad die we besteld hadden. Toch kom ik graag snel weer wat afhalen.

Hetty
15 maart 2021

Het was heerlijk!! Portie friet pp mogen kleiner; er is altijd over :-)

Keulen
14 maart 2021

Zeer mals en lekker vlees en de spareribs waren ook heel goed

Hay
14 maart 2021
Hanny Swinkels
14 maart 2021

Het was echt supper lekker. We hadden gewone frietjes besteld !! En kregen 2x cajun frietjes. Dat was jammer daar houden we niet van. Verder geweldig. Groetjes Hanny

Geeven
14 maart 2021
Miranda Groeneweg
14 maart 2021

Wat hebben we weer gesmuld. 😋

Megan
14 maart 2021

Het is erg fijn dat je het volledige menu online kunt bekijken. Het werkt perfect en daarbij kun je ook al online een bestelling plaatsen. Zelf een tijd uitkiezen én als je in de opmerkingen een allergie verteld wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. De bestellingen worden altijd keurig, compleet én warm geleverd. Mooi ingepakt en dat maakt het afhalen echt een feestje! Ik raad het iedereen aan en we komen al jaren met veel plezier bij de Bengel in Veldhoven.

Theo Grootjans
14 maart 2021

Alleen de kinder verrassing was de uitleg van het spel in ,wij denken, Hongaars. De kinderen hadden er niet veel. Het eten was goed

Karina
14 maart 2021

We hebben lekker gegeten alles was netjes verpakt en lekker warm.

Marion
14 maart 2021

Was weer erg lekker en nu wel goed gaar!

Vincent Schlief
14 maart 2021

Helaas bleek bij thuiskomst dat de bestelling niet compleet was, bestelde spekjes en uitjes zaten er niet bij en salades waren vergeten. Het vlees, Mixed Grill, was jammergenoeg te lang gebakken en daardoor droog.

Nikki
14 maart 2021

Het was super goed. De Bavette was alleen nog echt te rood van binnen. Maar dat hadden we zo opgelost.

Rob Meulenbroeks
14 maart 2021

het was weer heerlijk!

Kim verbeek
13 maart 2021

Was voor mijn verjaardag. Heerlijk gegeten. Voldoende en warm. Zeker voor herhaling vatbaar

Narda Brauns
13 maart 2021

Het was weer, zoals gewoonlijk, heerlijk!

Henry
13 maart 2021

Alles was heerlijk, we misten alleen het geroezemoes op de achtergrond en het vers getapte pilsje. 😉

Mariska
13 maart 2021

Was heerlijk vanavond weer. Grote porties, kwaliteit die we gewend zijn

Meeuwis
12 maart 2021

Sparerib gehaald voor mijn man zijn verjaardag. Helemaal happy!

Lin
12 maart 2021

Het was wederom allemaal lekker en voldoende. Alleen de frietjes waren niet zo goed als de vorige keer, ze waren niet zo warm en wat slap.

Kom
11 maart 2021

Super lekker, goed bezorgd vriendelijk bij afhalen top gewoon

Van Veen
11 maart 2021

Lekker eten, goed warm en grote porties!

Miriam Sanders
11 maart 2021

Service is uitstekend en kwaliteit van het eten is prima. Personeel is altijd dankbaar en erg vriendelijk

A. v. Bogget
9 maart 2021

Het vlees was lekker en warm maar de friet was lauw en taai.. Daarnaast zaten er geen sauzen en salades bij onze 4 hoofdgerechten, dit staat wel vernoemd in het bestelmenu. Al met al toch een kleine tegenvaller.

de vries
8 maart 2021

de schnitzel te lang gebakken en de champignons waren te waterig en verder was het goed

De Jonge
8 maart 2021

Prima kwaliteit. Voor ons echt teveel. Volgende keer doen we minder. Voor mij ook te zout, die saté saus. Maar we komen terug!

Harrie Smits
8 maart 2021

Het was weer erg kekker

Dorry
8 maart 2021

Heerlijk gegeten was op de tijd klaar die we afgesproken hebben

Marcel
8 maart 2021

Eten was uitstekend

Jan
7 maart 2021

We hebben super lekker gegeten, is voor herhaling vatbaar

Hans
7 maart 2021